Ацедин-пепсин капсулы банка №50, Вертекс

Код товара
592005
Loading ...
Оплата
Опис
  • Наличными при получении
  • Картой на сайте
Гарантия
Опис

Сеть аптек «Бажаємо здоров'я» сотрудничает только с проверенными поставщиками. Препараты, поступающие в наши аптеки, проходят все соответствующие этапы реализации лекарственных средств. Больше информации.

Возврат
Опис

Лекарственные препараты и средства, предметы сангигиены и изделия медицинского назначения надлежащего качества, отпущенные из аптек и структурных подразделений, возврату не подлежат. Больше информации.

Характеристики
Форма выпуска
Условия отпуска
Производитель
Страна производства
Способ введения
Первичная упаковка
банка
Количество в упаковке
50
Температура хранения
до 25°C
Регистрация
ТУ 10.8-39214590-004:2023
Инструкция для Ацедин-пепсин капсулы банка №50 Распечатать
Состав

1 капсула містить бетаїну гідрохлориду (ацидин, Веtaine НCl) — 325 мг (mg), пепсину (Рepsinum) (10000 МО /г (g)) — 25 мг (mg), желатин (оболонка капсули).

Маса вмісту капсули 350 мг (mg) ± 7,5 %.

Свойства

Пепсин і соляна кислота, яка утворюється в результаті гідролізу бетаїну гідрохлориду (ацидину), забезпечують оптимальну кислотність у шлунку, створюють умови для перетравлення їжі. Пепсин — фермент шлункового соку, один з основних протеолітичних ферментів травного тракту. Попередник пепсину — пепсиноген виробляється клітинами слизової оболонки шлунка. У присутності соляної кислоти, яка міститься в шлунковому соку пепсиноген перетворюється на пепсин. Пепсин гідролізує білки до пептидів — розщеплює центральні пептидні зв’язки в молекулах білків і пептидів (крім кератинів та інших склеропротеїнів) з утворенням більш простих пептидів і вільних амінокислот. Найшвидше пепсин гідролізує пептидні зв’язки, утворені ароматичними амінокислотами — тирозином і фенілаланіном. Наприклад, ті, що містяться в м’ясі, яйцях, молочних продуктах, горіхах і насінні. Прийом пепсину особливо важливий, коли шлунок не вивільняє достатню кількість ферменту і, як наслідок, порушується перетравлення білка. Пепсин діє тільки в кислому середовищі шлунка, при попаданні в лужне середовище дванадцятипалої кишки руйнується під дією ферментів підшлункової залози. Пепсин має оптимальну активність при рН 1,4-2,5. У разі підвищення рН активність знижується, при рН більш 6,0 — припиняється.

Бетаїну гідрохлорид (ацидин) сприяє підвищенню кислотності шлунково-кишкового соку, створює оптимальне рН для активності пепсину. Створення низького рН стерилізує їжу (бактерії і віруси гинуть у кислому середовищі) і активує протеолітичні ферменти. 0,4 г ацидину відповідає приблизно 16 краплям розведеної хлористоводневої кислоти. Бетаїну гідрохлорид під час введення у шлунок гідролізується з виділенням вільної хлористоводневої кислоти. Рекомендації щодо застосування. Застосовувати як додаткове джерело травних ферментів при розладах травлення, пов’язаних з недостатньою продукцією пепсину (ахілії, гіпо- та анацидних гастритах, диспепсії). При вживанні важко перетравлюваної білкової та незвичної їжі. При вживанні продуктів, які зазвичай викликають газоутворення та здуття живота.

Противопоказания

Гіперацидні гастрити, підвищена кислотність. Взаємодія з іншими лікарськими засобами та інші види взаємодій. Ефект АЦИДИН-ПЕПСИНУ знижується при одночасному прийомі основ (антацидів), важких металів, таніну, кислотореагуючих препаратів. Пепсин руйнується під дією алкоголю. Природним інгібітором пепсину є пепстатин.

Побочное действие

При застосуванні АЦИДИН-ПЕПСИНУ рідко можуть спостерігатися легка нудота та печія. У разі виникнення будь-яких побічних реакцій слід припинити застосування АЦИДИН-ПЕПСИНУ та звернутися до лікаря.

Передозировка

Випадки передозування не описані.

Способ применения

Дорослим застосовувати по 1 капсулі 2 рази на добу. Приймати під час їди. Не застосовувати натще. Тривалість прийому визначає лікар індивідуально. Не перевищувати рекомендовану кількість для щоденного вживання. Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Особенности применения

Досвіду застосування АЦИДИН-ПЕПСИНУ у вагітних, матерів, які годують груддю, та дітей немає.

Условия хранения

Зберігати у сухому, недоступному для дітей місці при температурі не вище 25 °С.

Упаковка

По 50 капсул у банці (контейнері), у пачці з картону.

Срок годности

2 роки.

Не є лікарським засобом. Без ГМО.

Перед застосуванням потребує консультації з лікарем.

Увага! Інструкція до препарату на сайті має інформаційне значення. Перед застосуванням ознайомтесь з інструкцією виробника!

Инструкция для Ацедин-пепсин капсулы банка №50 Распечатать
Состав
Свойства
Противопоказания
Побочное действие
Передозировка
Способ применения
Особенности применения
Условия хранения
Упаковка
Срок годности
Состав

1 капсула містить бетаїну гідрохлориду (ацидин, Веtaine НCl) — 325 мг (mg), пепсину (Рepsinum) (10000 МО /г (g)) — 25 мг (mg), желатин (оболонка капсули).

Маса вмісту капсули 350 мг (mg) ± 7,5 %.

Свойства

Пепсин і соляна кислота, яка утворюється в результаті гідролізу бетаїну гідрохлориду (ацидину), забезпечують оптимальну кислотність у шлунку, створюють умови для перетравлення їжі. Пепсин — фермент шлункового соку, один з основних протеолітичних ферментів травного тракту. Попередник пепсину — пепсиноген виробляється клітинами слизової оболонки шлунка. У присутності соляної кислоти, яка міститься в шлунковому соку пепсиноген перетворюється на пепсин. Пепсин гідролізує білки до пептидів — розщеплює центральні пептидні зв’язки в молекулах білків і пептидів (крім кератинів та інших склеропротеїнів) з утворенням більш простих пептидів і вільних амінокислот. Найшвидше пепсин гідролізує пептидні зв’язки, утворені ароматичними амінокислотами — тирозином і фенілаланіном. Наприклад, ті, що містяться в м’ясі, яйцях, молочних продуктах, горіхах і насінні. Прийом пепсину особливо важливий, коли шлунок не вивільняє достатню кількість ферменту і, як наслідок, порушується перетравлення білка. Пепсин діє тільки в кислому середовищі шлунка, при попаданні в лужне середовище дванадцятипалої кишки руйнується під дією ферментів підшлункової залози. Пепсин має оптимальну активність при рН 1,4-2,5. У разі підвищення рН активність знижується, при рН більш 6,0 — припиняється.

Бетаїну гідрохлорид (ацидин) сприяє підвищенню кислотності шлунково-кишкового соку, створює оптимальне рН для активності пепсину. Створення низького рН стерилізує їжу (бактерії і віруси гинуть у кислому середовищі) і активує протеолітичні ферменти. 0,4 г ацидину відповідає приблизно 16 краплям розведеної хлористоводневої кислоти. Бетаїну гідрохлорид під час введення у шлунок гідролізується з виділенням вільної хлористоводневої кислоти. Рекомендації щодо застосування. Застосовувати як додаткове джерело травних ферментів при розладах травлення, пов’язаних з недостатньою продукцією пепсину (ахілії, гіпо- та анацидних гастритах, диспепсії). При вживанні важко перетравлюваної білкової та незвичної їжі. При вживанні продуктів, які зазвичай викликають газоутворення та здуття живота.

Противопоказания

Гіперацидні гастрити, підвищена кислотність. Взаємодія з іншими лікарськими засобами та інші види взаємодій. Ефект АЦИДИН-ПЕПСИНУ знижується при одночасному прийомі основ (антацидів), важких металів, таніну, кислотореагуючих препаратів. Пепсин руйнується під дією алкоголю. Природним інгібітором пепсину є пепстатин.

Побочное действие

При застосуванні АЦИДИН-ПЕПСИНУ рідко можуть спостерігатися легка нудота та печія. У разі виникнення будь-яких побічних реакцій слід припинити застосування АЦИДИН-ПЕПСИНУ та звернутися до лікаря.

Передозировка

Випадки передозування не описані.

Способ применения

Дорослим застосовувати по 1 капсулі 2 рази на добу. Приймати під час їди. Не застосовувати натще. Тривалість прийому визначає лікар індивідуально. Не перевищувати рекомендовану кількість для щоденного вживання. Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Особенности применения

Досвіду застосування АЦИДИН-ПЕПСИНУ у вагітних, матерів, які годують груддю, та дітей немає.

Условия хранения

Зберігати у сухому, недоступному для дітей місці при температурі не вище 25 °С.

Упаковка

По 50 капсул у банці (контейнері), у пачці з картону.

Срок годности

2 роки.

Не є лікарським засобом. Без ГМО.

Перед застосуванням потребує консультації з лікарем.


Ацидин-пепсин капсули №50 в бан.

Склад

1 капсула містить бетаїну гідрохлориду (ацидин, Веtaine НCl) — 325 мг (mg), пепсину (Рepsinum) (10000 МО /г (g)) — 25 мг (mg), желатин (оболонка капсули).

Маса вмісту капсули 350 мг (mg) ± 7,5 %.

Властивості

Пепсин і соляна кислота, яка утворюється в результаті гідролізу бетаїну гідрохлориду (ацидину), забезпечують оптимальну кислотність у шлунку, створюють умови для перетравлення їжі. Пепсин — фермент шлункового соку, один з основних протеолітичних ферментів травного тракту. Попередник пепсину — пепсиноген виробляється клітинами слизової оболонки шлунка. У присутності соляної кислоти, яка міститься в шлунковому соку пепсиноген перетворюється на пепсин. Пепсин гідролізує білки до пептидів — розщеплює центральні пептидні зв’язки в молекулах білків і пептидів (крім кератинів та інших склеропротеїнів) з утворенням більш простих пептидів і вільних амінокислот. Найшвидше пепсин гідролізує пептидні зв’язки, утворені ароматичними амінокислотами — тирозином і фенілаланіном. Наприклад, ті, що містяться в м’ясі, яйцях, молочних продуктах, горіхах і насінні. Прийом пепсину особливо важливий, коли шлунок не вивільняє достатню кількість ферменту і, як наслідок, порушується перетравлення білка. Пепсин діє тільки в кислому середовищі шлунка, при попаданні в лужне середовище дванадцятипалої кишки руйнується під дією ферментів підшлункової залози. Пепсин має оптимальну активність при рН 1,4-2,5. У разі підвищення рН активність знижується, при рН більш 6,0 — припиняється.

Бетаїну гідрохлорид (ацидин) сприяє підвищенню кислотності шлунково-кишкового соку, створює оптимальне рН для активності пепсину. Створення низького рН стерилізує їжу (бактерії і віруси гинуть у кислому середовищі) і активує протеолітичні ферменти. 0,4 г ацидину відповідає приблизно 16 краплям розведеної хлористоводневої кислоти. Бетаїну гідрохлорид під час введення у шлунок гідролізується з виділенням вільної хлористоводневої кислоти. Рекомендації щодо застосування. Застосовувати як додаткове джерело травних ферментів при розладах травлення, пов’язаних з недостатньою продукцією пепсину (ахілії, гіпо- та анацидних гастритах, диспепсії). При вживанні важко перетравлюваної білкової та незвичної їжі. При вживанні продуктів, які зазвичай викликають газоутворення та здуття живота.

Протипоказання

Гіперацидні гастрити, підвищена кислотність. Взаємодія з іншими лікарськими засобами та інші види взаємодій. Ефект АЦИДИН-ПЕПСИНУ знижується при одночасному прийомі основ (антацидів), важких металів, таніну, кислотореагуючих препаратів. Пепсин руйнується під дією алкоголю. Природним інгібітором пепсину є пепстатин.

Побічна дія

При застосуванні АЦИДИН-ПЕПСИНУ рідко можуть спостерігатися легка нудота та печія. У разі виникнення будь-яких побічних реакцій слід припинити застосування АЦИДИН-ПЕПСИНУ та звернутися до лікаря.

Передозування

Випадки передозування не описані.

Спосіб застосування

Дорослим застосовувати по 1 капсулі 2 рази на добу. Приймати під час їди. Не застосовувати натще. Тривалість прийому визначає лікар індивідуально. Не перевищувати рекомендовану кількість для щоденного вживання. Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Особливості застосування

Досвіду застосування АЦИДИН-ПЕПСИНУ у вагітних, матерів, які годують груддю, та дітей немає.

Умови зберігання

Зберігати у сухому, недоступному для дітей місці при температурі не вище 25 °С.

Упаковка

По 50 капсул у банці (контейнері), у пачці з картону.

Термін придатності

2 роки.

Не є лікарським засобом. Без ГМО.

Перед застосуванням потребує консультації з лікарем.

Увага! Інструкція до препарату на сайті має інформаційне значення. Перед застосуванням ознайомтесь з інструкцією виробника!