Аналоги Омега-3 капсулы №100

Код товара
18062
Loading ...
Оплата
Опис
  • Наличными при получении
  • Картой на сайте
Гарантия
Опис

Сеть аптек «Бажаємо здоров'я» сотрудничает только с проверенными поставщиками. Препараты, поступающие в наши аптеки, проходят все соответствующие этапы реализации лекарственных средств. Больше информации.

Возврат
Опис

Лекарственные препараты и средства, предметы сангигиены и изделия медицинского назначения надлежащего качества, отпущенные из аптек и структурных подразделений, возврату не подлежат. Больше информации.

Характеристики
Категория
Бренд
Форма выпуска
Условия отпуска
Производитель
Страна производства
Способ введения
Первичная упаковка
банка
Количество в упаковке
100
Температура хранения
от 5°C до 30°C
Регистрация
3/8-5404/63365-2
Инструкция для Омега-3 капсулы №100 Распечатать
Состав

1 капсули: Концентрат жиру лососевих риб – 1000 мг Омега-3 – поліненасичені з’єднання (30 %) – 300 мг

В тому числі:
Ейкозапентаєнова кислота (ЄПК) – 180 мг
Докозагексаєнова кислота (ДГК) – 120 мг
Вітамін Е – 1 М.О.

Комплекс незамінних поліненасичених жирних кислот рекомендований у якості дієтичної добавки до раціону харчування з метою гіпохолестеремічної, антиоксидантної дії для профілактики серцево-судинних захворювань (атеросклероз, ішемічна хвороба серця, артеріальна гіпертензія, інсульт).

Світовими епідеміологічними випробуваннями було доведено, що ризик розвитку серцево-судинних захворювань залежить від характеру харчування. Частота захворювань ішемічною хворобою серця (ІХС) значно вища в країнах, де населення традиційно використовує багато продуктів тваринного походження, до складу яких входять насичені жирні кислоти. Але якщо в національній кухні переважає їжа рослинного походження і морська риба північних морів, (скумбрія, лосось), то ризик патології серця і судин значно нижче. Цей факт можна пояснити наявністю в цих продуктах великої кількості ненасичених жирних кислот (омега-3).
Якщо провести аналіз раціону харчування жителів Україну, ми побачимо, що вживаємо морських продуктів дуже мало. Озерна і річкова риба, яка є традиційним продуктом харчування українців, містить незначну кількість ЕПК, і є гарним білковим продуктом, але ні як джерелом омега-3 ПНЖК.ПНЖК-Омега-3 в організмі людини не синтезуються, тому вони повинні потрапляти в організм з продуктами харчування (морепродукти, морська риба, лляна та оливкова олія та ін.)

НЕДОЛІК ПНЖК-ОМЕГА-3 – В ОРГАНІЗМІ МОЖЕ СПРИЯТИ РОЗВИТКУ:
атеросклерозу, тромбозу, онкологічних захворювань, ревматоїдного артриту, запальних захворювань, ослаблення імунної системи, розвитку жовчнокам’яної хвороби, варикозного розширення вен, надмірної ваги та виражатися у сухості шкіри і волосся, екземі, лупи.

Включення в щотижневий раціон харчування морської риби знижує ризик інфаркту на 44%.

Употребление

морської риби хоча б раз на тиждень знижує ризик розвитку депресивних станів на 30%.

Щоденний прийом ПНЖК в дозі 3 г зменшує смертність хворих на 29% після перенесеного гострого інфаркту міокарда.

Применение

високих доз ПНЖК знижують напади стенокардії на 41%.

За даними ARTERIOSCLEROSIS, THROMBOSIS AND VASCULAR BIOLOGY (2003;23:e23-e31, 151-2) прийом омега-3-поліненасичених жирних кислот достовірно знижує летальність від інфаркту міокарду. Цей висновок зроблено доктором Роберто Маркіофі у результаті спостереження за 11. тис. хворих, що перенесли інфаркт міокарду.

Відомі дані клінічних досліджень, які підтверджують, що поліненасичені жирні кислоти омега-3 володіють вираженою протипухлинною дією. Риб’ячий жир, який був доданий у їжу, гальмував ріст пухлин молочних залоз та їх метастазування у легені. Омега-3 стримують розвиток пухлин та є одним із засобом профілактики онкологічних захворювань, у тому числі рака молочної залози. (За даними Hubbard N.E. et al., 1998).
До складу препарату «Омега-3» (виробника Healthyway Production Inc.) входить концентрат жиру тільки лососевих риб холодноводних морів (скумбрії та лосося), які містять максимальну кількість омега-3 в підшкірному жирі. Основними складовими омега-3 є ейкозапентаєнова кислота і докозагексаєнова жирні кислоти.
Ейкозапентаєнова кислота (ЕПК) приймає участь в синтезі простагландинів, які регулюють згортання крові, транспортування та розподіл крові по організму, підтримують тиск крові, забезпечують рух крові по капілярам. ЕПК знижує концентрацію ліпідів та тригли церидів в крові, що попереджає утворення тромбів, і тим самим значно зменшує кров’яний тиск, знижує ризик виникнення інфаркту міокарду, підтримує регулярний серцевий ритм.
Докозагексаєнова кислота (ДГК) покращує функціонування клітин головного мозку, і особливо важлива для розвитку мозку та сітківки очей у новонароджених. У великій кількості входить до складу грудного материнського молока. Вчені з Каліфорнійського університету в Лос-Анджелесі виявили здатність докозагексаєнової кислоти знижувати утворення бляшок з бета-амілоїдних відкладень, які приводять до пошкодження клітин головного мозку і розвитку хвороби Альцгеймера (старече слабоумство). Дослідники рекомендують приймати омега-3 ПНЖК як превентивну міру на ранніх стадіях хвороби Альцгеймера.
Вітамін Е сприяє запобіганню утворення і розсмоктуванню тромбів, зміцнює стінки кровоносних судин і міокарда.

КОМПЛЕКС «ОМЕГА-3» РЕКОМЕНДОВАНИЙ В ЯКОСТІ ДІЄТИЧНОЇ ДОБАВКИ ДЛЯ:

 профілактики серцево-судинних захворювань (атеросклероз, ІХС, артеріальна гіпертензія)

зниження рівня холестерину і тригліцеридів у крові

зменшення ризику тромбоутворення та уповільнення зростання атеросклеротичних бляшок

покращення функціонування клітин головного мозку

зменшення ризику та профілактиці повторних інфарктів міокарда та інсульту за рахунок антитромботичної дії

Приймати дорослим і дітям з 12-ти років по 1-2 капсулі 3 рази на день під час їжі. Курс прийому – 4 тижні або за призначенням лікаря. . Повторювати 3-4 рази на рік.
Прийом комплексу «Омега-3» дозволить зменшити прийом статинів, фібратів та нікотинової кислоти, які мають низку побічних ефектів.

Противопоказания

Індивідуальна чутливість до компонентів, вагітність, грудне вигодовування. Схильність до кровотеч, гемофілія. З обережністю приймати при гострому та хронічному нефриті, жовчнокам’яної хвороби, панкреатиті, а також при декомпенсації серцевої діяльності

Форма выпуска

– 50, 100, 120 капсул.

ДП «Науковий центр превентивної токсикології, харчової та хімічної безпеки ім.. акад.. Л.І.Медведя МОЗ України № 3/8-5404/63365-2 Е від 22.11.2016 р.

Увага! Інструкція до препарату на сайті має інформаційне значення. Перед застосуванням ознайомтесь з інструкцією виробника!

Скачать сертификат соответствия
Данный сертификат носит информационный характер. Под каждую серию препарата выдается отдельный сертификат, который будет иметь отдельные реквизиты.
Инструкция для Омега-3 капсулы №100 Распечатать
Состав
Употребление
Применение
Противопоказания
Форма выпуска
Состав

1 капсули: Концентрат жиру лососевих риб – 1000 мг Омега-3 – поліненасичені з’єднання (30 %) – 300 мг

В тому числі:
Ейкозапентаєнова кислота (ЄПК) – 180 мг
Докозагексаєнова кислота (ДГК) – 120 мг
Вітамін Е – 1 М.О.

Комплекс незамінних поліненасичених жирних кислот рекомендований у якості дієтичної добавки до раціону харчування з метою гіпохолестеремічної, антиоксидантної дії для профілактики серцево-судинних захворювань (атеросклероз, ішемічна хвороба серця, артеріальна гіпертензія, інсульт).

Світовими епідеміологічними випробуваннями було доведено, що ризик розвитку серцево-судинних захворювань залежить від характеру харчування. Частота захворювань ішемічною хворобою серця (ІХС) значно вища в країнах, де населення традиційно використовує багато продуктів тваринного походження, до складу яких входять насичені жирні кислоти. Але якщо в національній кухні переважає їжа рослинного походження і морська риба північних морів, (скумбрія, лосось), то ризик патології серця і судин значно нижче. Цей факт можна пояснити наявністю в цих продуктах великої кількості ненасичених жирних кислот (омега-3).
Якщо провести аналіз раціону харчування жителів Україну, ми побачимо, що вживаємо морських продуктів дуже мало. Озерна і річкова риба, яка є традиційним продуктом харчування українців, містить незначну кількість ЕПК, і є гарним білковим продуктом, але ні як джерелом омега-3 ПНЖК.ПНЖК-Омега-3 в організмі людини не синтезуються, тому вони повинні потрапляти в організм з продуктами харчування (морепродукти, морська риба, лляна та оливкова олія та ін.)

НЕДОЛІК ПНЖК-ОМЕГА-3 – В ОРГАНІЗМІ МОЖЕ СПРИЯТИ РОЗВИТКУ:
атеросклерозу, тромбозу, онкологічних захворювань, ревматоїдного артриту, запальних захворювань, ослаблення імунної системи, розвитку жовчнокам’яної хвороби, варикозного розширення вен, надмірної ваги та виражатися у сухості шкіри і волосся, екземі, лупи.

Включення в щотижневий раціон харчування морської риби знижує ризик інфаркту на 44%.

Употребление

морської риби хоча б раз на тиждень знижує ризик розвитку депресивних станів на 30%.

Щоденний прийом ПНЖК в дозі 3 г зменшує смертність хворих на 29% після перенесеного гострого інфаркту міокарда.

Применение

високих доз ПНЖК знижують напади стенокардії на 41%.

За даними ARTERIOSCLEROSIS, THROMBOSIS AND VASCULAR BIOLOGY (2003;23:e23-e31, 151-2) прийом омега-3-поліненасичених жирних кислот достовірно знижує летальність від інфаркту міокарду. Цей висновок зроблено доктором Роберто Маркіофі у результаті спостереження за 11. тис. хворих, що перенесли інфаркт міокарду.

Відомі дані клінічних досліджень, які підтверджують, що поліненасичені жирні кислоти омега-3 володіють вираженою протипухлинною дією. Риб’ячий жир, який був доданий у їжу, гальмував ріст пухлин молочних залоз та їх метастазування у легені. Омега-3 стримують розвиток пухлин та є одним із засобом профілактики онкологічних захворювань, у тому числі рака молочної залози. (За даними Hubbard N.E. et al., 1998).
До складу препарату «Омега-3» (виробника Healthyway Production Inc.) входить концентрат жиру тільки лососевих риб холодноводних морів (скумбрії та лосося), які містять максимальну кількість омега-3 в підшкірному жирі. Основними складовими омега-3 є ейкозапентаєнова кислота і докозагексаєнова жирні кислоти.
Ейкозапентаєнова кислота (ЕПК) приймає участь в синтезі простагландинів, які регулюють згортання крові, транспортування та розподіл крові по організму, підтримують тиск крові, забезпечують рух крові по капілярам. ЕПК знижує концентрацію ліпідів та тригли церидів в крові, що попереджає утворення тромбів, і тим самим значно зменшує кров’яний тиск, знижує ризик виникнення інфаркту міокарду, підтримує регулярний серцевий ритм.
Докозагексаєнова кислота (ДГК) покращує функціонування клітин головного мозку, і особливо важлива для розвитку мозку та сітківки очей у новонароджених. У великій кількості входить до складу грудного материнського молока. Вчені з Каліфорнійського університету в Лос-Анджелесі виявили здатність докозагексаєнової кислоти знижувати утворення бляшок з бета-амілоїдних відкладень, які приводять до пошкодження клітин головного мозку і розвитку хвороби Альцгеймера (старече слабоумство). Дослідники рекомендують приймати омега-3 ПНЖК як превентивну міру на ранніх стадіях хвороби Альцгеймера.
Вітамін Е сприяє запобіганню утворення і розсмоктуванню тромбів, зміцнює стінки кровоносних судин і міокарда.

КОМПЛЕКС «ОМЕГА-3» РЕКОМЕНДОВАНИЙ В ЯКОСТІ ДІЄТИЧНОЇ ДОБАВКИ ДЛЯ:

 профілактики серцево-судинних захворювань (атеросклероз, ІХС, артеріальна гіпертензія)

зниження рівня холестерину і тригліцеридів у крові

зменшення ризику тромбоутворення та уповільнення зростання атеросклеротичних бляшок

покращення функціонування клітин головного мозку

зменшення ризику та профілактиці повторних інфарктів міокарда та інсульту за рахунок антитромботичної дії

Приймати дорослим і дітям з 12-ти років по 1-2 капсулі 3 рази на день під час їжі. Курс прийому – 4 тижні або за призначенням лікаря. . Повторювати 3-4 рази на рік.
Прийом комплексу «Омега-3» дозволить зменшити прийом статинів, фібратів та нікотинової кислоти, які мають низку побічних ефектів.

Противопоказания

Індивідуальна чутливість до компонентів, вагітність, грудне вигодовування. Схильність до кровотеч, гемофілія. З обережністю приймати при гострому та хронічному нефриті, жовчнокам’яної хвороби, панкреатиті, а також при декомпенсації серцевої діяльності

Форма выпуска

– 50, 100, 120 капсул.

ДП «Науковий центр превентивної токсикології, харчової та хімічної безпеки ім.. акад.. Л.І.Медведя МОЗ України № 3/8-5404/63365-2 Е від 22.11.2016 р.


Омега-3 капсули №100

Склад 1 капсули:
Концентрат жиру лососевих риб – 1000 мг
Омега-3 – поліненасичені з’єднання (30 %) – 300 мг

В тому числі:
Ейкозапентаєнова кислота (ЄПК) – 180 мг
Докозагексаєнова кислота (ДГК) – 120 мг
Вітамін Е – 1 М.О.

Комплекс незамінних поліненасичених жирних кислот рекомендований у якості дієтичної добавки до раціону харчування з метою гіпохолестеремічної, антиоксидантної дії для профілактики серцево-судинних захворювань (атеросклероз, ішемічна хвороба серця, артеріальна гіпертензія, інсульт).

Світовими епідеміологічними випробуваннями було доведено, що ризик розвитку серцево-судинних захворювань залежить від характеру харчування. Частота захворювань ішемічною хворобою серця (ІХС) значно вища в країнах, де населення традиційно використовує багато продуктів тваринного походження, до складу яких входять насичені жирні кислоти. Але якщо в національній кухні переважає їжа рослинного походження і морська риба північних морів, (скумбрія, лосось), то ризик патології серця і судин значно нижче. Цей факт можна пояснити наявністю в цих продуктах великої кількості ненасичених жирних кислот (омега-3).
Якщо провести аналіз раціону харчування жителів Україну, ми побачимо, що вживаємо морських продуктів дуже мало. Озерна і річкова риба, яка є традиційним продуктом харчування українців, містить незначну кількість ЕПК, і є гарним білковим продуктом, але ні як джерелом омега-3 ПНЖК.ПНЖК-Омега-3 в організмі людини не синтезуються, тому вони повинні потрапляти в організм з продуктами харчування (морепродукти, морська риба, лляна та оливкова олія та ін.)

НЕДОЛІК ПНЖК-ОМЕГА-3 – В ОРГАНІЗМІ МОЖЕ СПРИЯТИ РОЗВИТКУ:
атеросклерозу, тромбозу, онкологічних захворювань, ревматоїдного артриту, запальних захворювань, ослаблення імунної системи, розвитку жовчнокам’яної хвороби, варикозного розширення вен, надмірної ваги та виражатися у сухості шкіри і волосся, екземі, лупи.

  • Включення в щотижневий раціон харчування морської риби знижує ризик інфаркту на 44%.

  • Вживання морської риби хоча б раз на тиждень знижує ризик розвитку депресивних станів на 30%.
  • Щоденний прийом ПНЖК в дозі 3 г зменшує смертність хворих на 29% після перенесеного гострого інфаркту міокарда.

  • Застосування високих доз ПНЖК знижують напади стенокардії на 41%.
  • За даними ARTERIOSCLEROSIS, THROMBOSIS AND VASCULAR BIOLOGY (2003;23:e23-e31, 151-2) прийом омега-3-поліненасичених жирних кислот достовірно знижує летальність від інфаркту міокарду. Цей висновок зроблено доктором Роберто Маркіофі у результаті спостереження за 11. тис. хворих, що перенесли інфаркт міокарду.

Відомі дані клінічних досліджень, які підтверджують, що поліненасичені жирні кислоти омега-3 володіють вираженою протипухлинною дією. Риб’ячий жир, який був доданий у їжу, гальмував ріст пухлин молочних залоз та їх метастазування у легені. Омега-3 стримують розвиток пухлин та є одним із засобом профілактики онкологічних захворювань, у тому числі рака молочної залози. (За даними Hubbard N.E. et al., 1998).
До складу препарату «Омега-3» (виробника Healthyway Production Inc.) входить концентрат жиру тільки лососевих риб холодноводних морів (скумбрії та лосося), які містять максимальну кількість омега-3 в підшкірному жирі. Основними складовими омега-3 є ейкозапентаєнова кислота і докозагексаєнова жирні кислоти.
Ейкозапентаєнова кислота (ЕПК) приймає участь в синтезі простагландинів, які регулюють згортання крові, транспортування та розподіл крові по організму, підтримують тиск крові, забезпечують рух крові по капілярам. ЕПК знижує концентрацію ліпідів та тригли церидів в крові, що попереджає утворення тромбів, і тим самим значно зменшує кров’яний тиск, знижує ризик виникнення інфаркту міокарду, підтримує регулярний серцевий ритм.
Докозагексаєнова кислота (ДГК) покращує функціонування клітин головного мозку, і особливо важлива для розвитку мозку та сітківки очей у новонароджених. У великій кількості входить до складу грудного материнського молока. Вчені з Каліфорнійського університету в Лос-Анджелесі виявили здатність докозагексаєнової кислоти знижувати утворення бляшок з бета-амілоїдних відкладень, які приводять до пошкодження клітин головного мозку і розвитку хвороби Альцгеймера (старече слабоумство). Дослідники рекомендують приймати омега-3 ПНЖК як превентивну міру на ранніх стадіях хвороби Альцгеймера.
Вітамін Е сприяє запобіганню утворення і розсмоктуванню тромбів, зміцнює стінки кровоносних судин і міокарда.

КОМПЛЕКС «ОМЕГА-3» РЕКОМЕНДОВАНИЙ В ЯКОСТІ ДІЄТИЧНОЇ ДОБАВКИ ДЛЯ:

  •  профілактики серцево-судинних захворювань (атеросклероз, ІХС, артеріальна гіпертензія)

  • зниження рівня холестерину і тригліцеридів у крові

  • зменшення ризику тромбоутворення та уповільнення зростання атеросклеротичних бляшок

  • покращення функціонування клітин головного мозку

  • зменшення ризику та профілактиці повторних інфарктів міокарда та інсульту за рахунок антитромботичної дії

Приймати дорослим і дітям з 12-ти років по 1-2 капсулі 3 рази на день під час їжі. Курс прийому – 4 тижні або за призначенням лікаря. . Повторювати 3-4 рази на рік.
Прийом комплексу «Омега-3» дозволить зменшити прийом статинів, фібратів та нікотинової кислоти, які мають низку побічних ефектів.

Протипоказання:
Індивідуальна чутливість до компонентів, вагітність, грудне вигодовування. Схильність до кровотеч, гемофілія. З обережністю приймати при гострому та хронічному нефриті, жовчнокам’яної хвороби, панкреатиті, а також при декомпенсації серцевої діяльності

Форма випуску – 50, 100, 120 капсул.

ДП «Науковий центр превентивної токсикології, харчової та хімічної безпеки ім.. акад.. Л.І.Медведя МОЗ України № 3/8-5404/63365-2 Е від 22.11.2016 р.

Увага! Інструкція до препарату на сайті має інформаційне значення. Перед застосуванням ознайомтесь з інструкцією виробника!

Найдено в 5 аптеках
Режим работы:
08:00 - 21:00
Цена:
568,50 ₴
Режим работы:
08:00 - 21:00
Цена:
562,50 ₴
Режим работы:
08:00 - 21:00
Цена:
562,50 ₴
Режим работы:
08:00 - 21:00
Цена:
562,50 ₴
Режим работы:
08:00 - 21:00
Цена:
568,50 ₴
Loading ...
Loading ...
Loading ...
Loading ...
Loading ...
Loading ...