Аналоги Омега-3 капсулы №100
- Наличными при получении
- Картой на сайте
Сеть аптек «Бажаємо здоров'я» сотрудничает только с проверенными поставщиками. Препараты, поступающие в наши аптеки, проходят все соответствующие этапы реализации лекарственных средств. Больше информации.
Лекарственные препараты и средства, предметы сангигиены и изделия медицинского назначения надлежащего качества, отпущенные из аптек и структурных подразделений, возврату не подлежат. Больше информации.
1 капсули: Концентрат жиру лососевих риб – 1000 мг Омега-3 – поліненасичені з’єднання (30 %) – 300 мг
В тому числі:
Ейкозапентаєнова кислота (ЄПК) – 180 мг
Докозагексаєнова кислота (ДГК) – 120 мг
Вітамін Е – 1 М.О.
Комплекс незамінних поліненасичених жирних кислот рекомендований у якості дієтичної добавки до раціону харчування з метою гіпохолестеремічної, антиоксидантної дії для профілактики серцево-судинних захворювань (атеросклероз, ішемічна хвороба серця, артеріальна гіпертензія, інсульт).
Світовими епідеміологічними випробуваннями було доведено, що ризик розвитку серцево-судинних захворювань залежить від характеру харчування. Частота захворювань ішемічною хворобою серця (ІХС) значно
вища в країнах, де населення традиційно використовує багато продуктів тваринного походження, до складу яких входять насичені жирні кислоти. Але якщо в національній кухні переважає їжа рослинного
походження і морська риба північних морів, (скумбрія, лосось), то ризик патології серця і судин значно нижче. Цей факт можна пояснити наявністю в цих продуктах великої кількості ненасичених жирних
кислот (омега-3).
Якщо провести аналіз раціону харчування жителів Україну, ми побачимо, що вживаємо морських продуктів дуже мало. Озерна і річкова риба, яка є традиційним продуктом харчування українців, містить
незначну кількість ЕПК, і є гарним білковим продуктом, але ні як джерелом омега-3 ПНЖК.ПНЖК-Омега-3 в організмі людини не синтезуються, тому вони повинні потрапляти в організм з
продуктами харчування (морепродукти, морська риба, лляна та оливкова олія та ін.)
НЕДОЛІК ПНЖК-ОМЕГА-3 – В ОРГАНІЗМІ МОЖЕ СПРИЯТИ РОЗВИТКУ:
атеросклерозу, тромбозу, онкологічних захворювань, ревматоїдного артриту, запальних захворювань, ослаблення імунної системи, розвитку жовчнокам’яної хвороби, варикозного розширення вен, надмірної
ваги та виражатися у сухості шкіри і волосся, екземі, лупи.
Включення в щотижневий раціон харчування морської риби знижує ризик інфаркту на 44%.
морської риби хоча б раз на тиждень знижує ризик розвитку депресивних станів на 30%.
Щоденний прийом ПНЖК в дозі 3 г зменшує смертність хворих на 29% після перенесеного гострого інфаркту міокарда.
високих доз ПНЖК знижують напади стенокардії на 41%.
За даними ARTERIOSCLEROSIS, THROMBOSIS AND VASCULAR BIOLOGY (2003;23:e23-e31, 151-2) прийом омега-3-поліненасичених жирних кислот достовірно знижує летальність від інфаркту міокарду. Цей висновок зроблено доктором Роберто Маркіофі у результаті спостереження за 11. тис. хворих, що перенесли інфаркт міокарду.
Відомі дані клінічних досліджень, які підтверджують, що поліненасичені жирні кислоти омега-3 володіють вираженою протипухлинною дією. Риб’ячий жир, який був доданий у їжу, гальмував ріст пухлин
молочних залоз та їх метастазування у легені. Омега-3 стримують розвиток пухлин та є одним із засобом профілактики онкологічних захворювань, у тому числі рака молочної залози. (За даними Hubbard
N.E. et al., 1998).
До складу препарату «Омега-3» (виробника Healthyway Production Inc.) входить концентрат жиру тільки лососевих риб холодноводних морів (скумбрії та лосося), які містять максимальну
кількість омега-3 в підшкірному жирі. Основними складовими омега-3 є ейкозапентаєнова кислота і докозагексаєнова жирні кислоти.
Ейкозапентаєнова кислота (ЕПК) приймає участь в синтезі простагландинів, які регулюють згортання крові, транспортування та розподіл крові по організму, підтримують тиск крові,
забезпечують рух крові по капілярам. ЕПК знижує концентрацію ліпідів та тригли церидів в крові, що попереджає утворення тромбів, і тим самим значно зменшує кров’яний тиск, знижує ризик виникнення
інфаркту міокарду, підтримує регулярний серцевий ритм.
Докозагексаєнова кислота (ДГК) покращує функціонування клітин головного мозку, і особливо важлива для розвитку мозку та сітківки очей у новонароджених. У великій кількості входить до
складу грудного материнського молока. Вчені з Каліфорнійського університету в Лос-Анджелесі виявили здатність докозагексаєнової кислоти знижувати утворення бляшок з бета-амілоїдних відкладень, які
приводять до пошкодження клітин головного мозку і розвитку хвороби Альцгеймера (старече слабоумство). Дослідники рекомендують приймати омега-3 ПНЖК як превентивну міру на ранніх стадіях хвороби
Альцгеймера.
Вітамін Е сприяє запобіганню утворення і розсмоктуванню тромбів, зміцнює стінки кровоносних судин і міокарда.
КОМПЛЕКС «ОМЕГА-3» РЕКОМЕНДОВАНИЙ В ЯКОСТІ ДІЄТИЧНОЇ ДОБАВКИ ДЛЯ:
профілактики серцево-судинних захворювань (атеросклероз, ІХС, артеріальна гіпертензія)
зниження рівня холестерину і тригліцеридів у крові
зменшення ризику тромбоутворення та уповільнення зростання атеросклеротичних бляшок
покращення функціонування клітин головного мозку
зменшення ризику та профілактиці повторних інфарктів міокарда та інсульту за рахунок антитромботичної дії
Приймати дорослим і дітям з 12-ти років по 1-2 капсулі 3 рази на день під час їжі. Курс прийому – 4 тижні або за призначенням лікаря. . Повторювати 3-4 рази на рік.
Прийом комплексу «Омега-3» дозволить зменшити прийом статинів, фібратів та нікотинової кислоти, які мають низку побічних ефектів.
Індивідуальна чутливість до компонентів, вагітність, грудне вигодовування. Схильність до кровотеч, гемофілія. З обережністю приймати при гострому та хронічному нефриті, жовчнокам’яної хвороби, панкреатиті, а також при декомпенсації серцевої діяльності
– 50, 100, 120 капсул.
ДП «Науковий центр превентивної токсикології, харчової та хімічної безпеки ім.. акад.. Л.І.Медведя МОЗ України № 3/8-5404/63365-2 Е від 22.11.2016 р.
Увага! Інструкція до препарату на сайті має інформаційне значення. Перед застосуванням ознайомтесь з інструкцією виробника!
1 капсули: Концентрат жиру лососевих риб – 1000 мг Омега-3 – поліненасичені з’єднання (30 %) – 300 мг
В тому числі:
Ейкозапентаєнова кислота (ЄПК) – 180 мг
Докозагексаєнова кислота (ДГК) – 120 мг
Вітамін Е – 1 М.О.
Комплекс незамінних поліненасичених жирних кислот рекомендований у якості дієтичної добавки до раціону харчування з метою гіпохолестеремічної, антиоксидантної дії для профілактики серцево-судинних захворювань (атеросклероз, ішемічна хвороба серця, артеріальна гіпертензія, інсульт).
Світовими епідеміологічними випробуваннями було доведено, що ризик розвитку серцево-судинних захворювань залежить від характеру харчування. Частота захворювань ішемічною хворобою серця (ІХС) значно
вища в країнах, де населення традиційно використовує багато продуктів тваринного походження, до складу яких входять насичені жирні кислоти. Але якщо в національній кухні переважає їжа рослинного
походження і морська риба північних морів, (скумбрія, лосось), то ризик патології серця і судин значно нижче. Цей факт можна пояснити наявністю в цих продуктах великої кількості ненасичених жирних
кислот (омега-3).
Якщо провести аналіз раціону харчування жителів Україну, ми побачимо, що вживаємо морських продуктів дуже мало. Озерна і річкова риба, яка є традиційним продуктом харчування українців, містить
незначну кількість ЕПК, і є гарним білковим продуктом, але ні як джерелом омега-3 ПНЖК.ПНЖК-Омега-3 в організмі людини не синтезуються, тому вони повинні потрапляти в організм з
продуктами харчування (морепродукти, морська риба, лляна та оливкова олія та ін.)
НЕДОЛІК ПНЖК-ОМЕГА-3 – В ОРГАНІЗМІ МОЖЕ СПРИЯТИ РОЗВИТКУ:
атеросклерозу, тромбозу, онкологічних захворювань, ревматоїдного артриту, запальних захворювань, ослаблення імунної системи, розвитку жовчнокам’яної хвороби, варикозного розширення вен, надмірної
ваги та виражатися у сухості шкіри і волосся, екземі, лупи.
Включення в щотижневий раціон харчування морської риби знижує ризик інфаркту на 44%.
морської риби хоча б раз на тиждень знижує ризик розвитку депресивних станів на 30%.
Щоденний прийом ПНЖК в дозі 3 г зменшує смертність хворих на 29% після перенесеного гострого інфаркту міокарда.
високих доз ПНЖК знижують напади стенокардії на 41%.
За даними ARTERIOSCLEROSIS, THROMBOSIS AND VASCULAR BIOLOGY (2003;23:e23-e31, 151-2) прийом омега-3-поліненасичених жирних кислот достовірно знижує летальність від інфаркту міокарду. Цей висновок зроблено доктором Роберто Маркіофі у результаті спостереження за 11. тис. хворих, що перенесли інфаркт міокарду.
Відомі дані клінічних досліджень, які підтверджують, що поліненасичені жирні кислоти омега-3 володіють вираженою протипухлинною дією. Риб’ячий жир, який був доданий у їжу, гальмував ріст пухлин
молочних залоз та їх метастазування у легені. Омега-3 стримують розвиток пухлин та є одним із засобом профілактики онкологічних захворювань, у тому числі рака молочної залози. (За даними Hubbard
N.E. et al., 1998).
До складу препарату «Омега-3» (виробника Healthyway Production Inc.) входить концентрат жиру тільки лососевих риб холодноводних морів (скумбрії та лосося), які містять максимальну
кількість омега-3 в підшкірному жирі. Основними складовими омега-3 є ейкозапентаєнова кислота і докозагексаєнова жирні кислоти.
Ейкозапентаєнова кислота (ЕПК) приймає участь в синтезі простагландинів, які регулюють згортання крові, транспортування та розподіл крові по організму, підтримують тиск крові,
забезпечують рух крові по капілярам. ЕПК знижує концентрацію ліпідів та тригли церидів в крові, що попереджає утворення тромбів, і тим самим значно зменшує кров’яний тиск, знижує ризик виникнення
інфаркту міокарду, підтримує регулярний серцевий ритм.
Докозагексаєнова кислота (ДГК) покращує функціонування клітин головного мозку, і особливо важлива для розвитку мозку та сітківки очей у новонароджених. У великій кількості входить до
складу грудного материнського молока. Вчені з Каліфорнійського університету в Лос-Анджелесі виявили здатність докозагексаєнової кислоти знижувати утворення бляшок з бета-амілоїдних відкладень, які
приводять до пошкодження клітин головного мозку і розвитку хвороби Альцгеймера (старече слабоумство). Дослідники рекомендують приймати омега-3 ПНЖК як превентивну міру на ранніх стадіях хвороби
Альцгеймера.
Вітамін Е сприяє запобіганню утворення і розсмоктуванню тромбів, зміцнює стінки кровоносних судин і міокарда.
КОМПЛЕКС «ОМЕГА-3» РЕКОМЕНДОВАНИЙ В ЯКОСТІ ДІЄТИЧНОЇ ДОБАВКИ ДЛЯ:
профілактики серцево-судинних захворювань (атеросклероз, ІХС, артеріальна гіпертензія)
зниження рівня холестерину і тригліцеридів у крові
зменшення ризику тромбоутворення та уповільнення зростання атеросклеротичних бляшок
покращення функціонування клітин головного мозку
зменшення ризику та профілактиці повторних інфарктів міокарда та інсульту за рахунок антитромботичної дії
Приймати дорослим і дітям з 12-ти років по 1-2 капсулі 3 рази на день під час їжі. Курс прийому – 4 тижні або за призначенням лікаря. . Повторювати 3-4 рази на рік.
Прийом комплексу «Омега-3» дозволить зменшити прийом статинів, фібратів та нікотинової кислоти, які мають низку побічних ефектів.
Індивідуальна чутливість до компонентів, вагітність, грудне вигодовування. Схильність до кровотеч, гемофілія. З обережністю приймати при гострому та хронічному нефриті, жовчнокам’яної хвороби, панкреатиті, а також при декомпенсації серцевої діяльності
– 50, 100, 120 капсул.
ДП «Науковий центр превентивної токсикології, харчової та хімічної безпеки ім.. акад.. Л.І.Медведя МОЗ України № 3/8-5404/63365-2 Е від 22.11.2016 р.
Омега-3 капсули №100
Склад 1 капсули:Концентрат жиру лососевих риб – 1000 мг
Омега-3 – поліненасичені з’єднання (30 %) – 300 мг
В
тому числі:
Ейкозапентаєнова
кислота (ЄПК) – 180 мг
Докозагексаєнова
кислота (ДГК) – 120 мг
Вітамін
Е – 1 М.О.
Комплекс незамінних поліненасичених жирних кислот рекомендований у якості дієтичної добавки до раціону харчування з метою гіпохолестеремічної, антиоксидантної дії для профілактики серцево-судинних захворювань (атеросклероз, ішемічна хвороба серця, артеріальна гіпертензія, інсульт).
Світовими
епідеміологічними випробуваннями було
доведено, що ризик розвитку серцево-судинних
захворювань залежить від характеру
харчування. Частота захворювань ішемічною
хворобою серця (ІХС) значно вища в
країнах, де населення традиційно
використовує багато продуктів тваринного
походження, до складу яких входять
насичені жирні кислоти. Але якщо в
національній кухні переважає їжа
рослинного походження і морська риба
північних морів, (скумбрія, лосось), то
ризик патології серця і судин значно
нижче. Цей факт можна пояснити наявністю
в цих продуктах великої кількості
ненасичених жирних кислот (омега-3).
Якщо
провести аналіз раціону харчування
жителів Україну, ми побачимо, що вживаємо
морських продуктів дуже мало. Озерна і
річкова риба, яка є традиційним продуктом
харчування українців, містить незначну
кількість ЕПК, і є гарним білковим
продуктом, але ні як джерелом омега-3
ПНЖК.ПНЖК-Омега-3 в
організмі людини не синтезуються, тому
вони повинні потрапляти в організм з
продуктами харчування (морепродукти,
морська риба, лляна та оливкова олія та
ін.)
НЕДОЛІК
ПНЖК-ОМЕГА-3 – В ОРГАНІЗМІ МОЖЕ СПРИЯТИ
РОЗВИТКУ:
атеросклерозу,
тромбозу, онкологічних захворювань,
ревматоїдного артриту, запальних
захворювань, ослаблення імунної системи,
розвитку жовчнокам’яної хвороби,
варикозного розширення вен, надмірної
ваги та виражатися у сухості шкіри і
волосся, екземі, лупи.
Включення в щотижневий раціон харчування морської риби знижує ризик інфаркту на 44%.
- Вживання морської риби хоча б раз на тиждень знижує ризик розвитку депресивних станів на 30%.
Щоденний прийом ПНЖК в дозі 3 г зменшує смертність хворих на 29% після перенесеного гострого інфаркту міокарда.
- Застосування високих доз ПНЖК знижують напади стенокардії на 41%.
За даними ARTERIOSCLEROSIS, THROMBOSIS AND VASCULAR BIOLOGY (2003;23:e23-e31, 151-2) прийом омега-3-поліненасичених жирних кислот достовірно знижує летальність від інфаркту міокарду. Цей висновок зроблено доктором Роберто Маркіофі у результаті спостереження за 11. тис. хворих, що перенесли інфаркт міокарду.
Відомі
дані клінічних досліджень, які
підтверджують, що поліненасичені жирні
кислоти омега-3 володіють вираженою
протипухлинною дією. Риб’ячий жир, який
був доданий у їжу, гальмував ріст пухлин
молочних залоз та їх метастазування у
легені. Омега-3 стримують розвиток пухлин
та є одним із засобом профілактики
онкологічних захворювань, у тому числі
рака молочної залози. (За даними Hubbard
N.E. et al., 1998).
До
складу препарату «Омега-3» (виробника
Healthyway Production Inc.) входить концентрат жиру
тільки лососевих риб холодноводних
морів (скумбрії та лосося), які містять
максимальну кількість омега-3 в підшкірному
жирі. Основними складовими омега-3 є
ейкозапентаєнова кислота і докозагексаєнова
жирні кислоти.
Ейкозапентаєнова
кислота (ЕПК) приймає
участь в синтезі простагландинів, які
регулюють згортання крові, транспортування
та розподіл крові по організму, підтримують
тиск крові, забезпечують рух крові по
капілярам. ЕПК знижує концентрацію
ліпідів та тригли церидів в крові, що
попереджає утворення тромбів, і тим
самим значно зменшує кров’яний тиск,
знижує ризик виникнення інфаркту
міокарду, підтримує регулярний серцевий
ритм.
Докозагексаєнова
кислота (ДГК) покращує
функціонування клітин головного мозку,
і особливо важлива для розвитку мозку
та сітківки очей у новонароджених. У
великій кількості входить до складу
грудного материнського молока. Вчені
з Каліфорнійського університету в
Лос-Анджелесі виявили здатність
докозагексаєнової кислоти знижувати
утворення бляшок з бета-амілоїдних
відкладень, які приводять до пошкодження
клітин головного мозку і розвитку
хвороби Альцгеймера (старече слабоумство).
Дослідники рекомендують приймати
омега-3 ПНЖК як превентивну міру на
ранніх стадіях хвороби Альцгеймера.
Вітамін Е
сприяє запобіганню утворення і
розсмоктуванню тромбів, зміцнює стінки
кровоносних судин і міокарда.
КОМПЛЕКС «ОМЕГА-3» РЕКОМЕНДОВАНИЙ В ЯКОСТІ ДІЄТИЧНОЇ ДОБАВКИ ДЛЯ:
профілактики серцево-судинних захворювань (атеросклероз, ІХС, артеріальна гіпертензія)
зниження рівня холестерину і тригліцеридів у крові
зменшення ризику тромбоутворення та уповільнення зростання атеросклеротичних бляшок
покращення функціонування клітин головного мозку
зменшення ризику та профілактиці повторних інфарктів міокарда та інсульту за рахунок антитромботичної дії
Приймати
дорослим і дітям з 12-ти років по 1-2 капсулі
3 рази на день під час їжі. Курс прийому
– 4 тижні або за призначенням лікаря. .
Повторювати 3-4 рази на рік.
Прийом
комплексу «Омега-3» дозволить зменшити
прийом статинів, фібратів та нікотинової
кислоти, які мають низку побічних
ефектів.
Індивідуальна чутливість до компонентів, вагітність, грудне вигодовування. Схильність до кровотеч, гемофілія. З обережністю приймати при гострому та хронічному нефриті, жовчнокам’яної хвороби, панкреатиті, а також при декомпенсації серцевої діяльності Форма випуску – 50, 100, 120 капсул.
ДП «Науковий центр превентивної токсикології, харчової та хімічної безпеки ім.. акад.. Л.І.Медведя МОЗ України № 3/8-5404/63365-2 Е від 22.11.2016 р.
Увага! Інструкція до препарату на сайті має інформаційне значення. Перед застосуванням ознайомтесь з інструкцією виробника!