Лактокен капсули №30, Biodeal Pharmaceuticals Private Limited

Код товару
371132
Loading ...
Оплата
Опис
  • Готівкою при отриманні
  • Картою на сайті
Гарантія
Опис

Мережа аптек «Бажаємо здоров'я» співпрацює лише з перевіреними постачальниками. Препарати, які надходять в наші аптеки проходять усі відповідні етапи реалізації лікарських засобів. Більше інформації.

Повернення
Опис

Лікарські препарати та засоби, предмети сангігієни та вироби медичного призначення належної якості, відпущені з аптек та їх структурних підрозділів, поверненню не підлягають. Більше інформації.

Характеристики
Бренд
Форма випуску
Умови відпуску
Країна виробництва
Спосіб введення
Первинна упаковка
блістер
Кількість в упаковці
30
Температура зберігання
до 25°C
Реєстрація
3/28-А-3060-21/2408/1460
Інструкція для Лактокен капсули №30 Роздрукувати
Склад

Кожна капсула містить 9 штамів життєздатних пробіотичних мікроорганізмів, які є частиною нормальної кишкової флори:

Lactobacillus acidophilus (7,0 х 10 8 ),

Lactobacillus rhamnosus (4,0 х 10 8 ),

Lactobacillus casei (3,0 х 10 8 ),

Lactobacillus plantarum (3,0 х 10 8 ),

Lactobacillus bulgaricus (3,0 х 10 8 ),

Bifidobacterіum longum (3,0 х 10 8 ),

Bifidobacterіum infantis (3,0 х 10 8 ),

Bifidobacterіum breve (3,0 х 10 8 ),

Streptococcus thermophilus (4,0 х 10 8 ),

фруктоолігосахариди 100,0 мг.

Допоміжні речовини: желатинова капсула - 99,0 ± 6,0 мг.

Поживна (харчова) і енергетична цінність (калорійність)
Харчова цінність

(однієї капсули): Енергетична цінність - 3,85 Ккал, білки - 0,03г, вуглеводи - 0,78г, цукор - 0,00, жири - 0,00.

Властивості
Застосування

у комплексному лікуванні патології ШКТ

Гостра діарея (Лактобактерії та біфідобактерії секретують речовини, які мають антибактеріальні властивості, сприяють зниженню кислотності кишкового вмісту, пригнічуючи розмноження кишкових патогенів. Пробіотики – ефективне доповнення до регідратаційної терапії при лікуванні гострої інфекційної діареї.)

Антибіотик-асоційована діарея (ААД) (Мікроорганізми Lactobacillus spp. Стимулюють місцевий імунітет слизової кишечника, виробляють сполуки, які мають антимікробну активність і перешкоджають адгезії ентеропатогену до епітеліоцитів).

Запальні захворювання кишечника, такі як хвороба Крона і неспецифічний виразковий коліт (Пробіотики і сімбіотіки здатні позитивно впливати на запальний процес в стінці кишечника, перешкоджають розвитку вірусів, швидко усуваючи їх із кишкового тракту. Збільшують кількість муцину в тонких кишках. Сприяють підтримці ремісії).

Ерадикація Helicobacterpylori (Зменшують бактеріальну колонізацію, дозволяючи підтримувати низькі рівні H. pylori в шлунку на основі конкурентного виключення і шляхом стимуляції імунної відповіді. Додавання пробіотиків до стандартної потрійної антихелікобактерної терапії (інгібітор протонного насоса, кларитроміцин, амоксицилін) сприяє підвищенню частоти ерадикації H. pylori і значному поліпшенню переносимості стандартного лікування).

Синдром подразненого кишківника (знижують вираженість больового синдрому і здуття живота. Здатні регулювати моторику кишечника, причому це виявляється як у випадку її уповільнення (запори), так і у випадку посилення (діарея)).

Непереносимість лактози (Лактобактерії допомагають засвоювати молочні продукти, розщеплюючи лактозу, сприяють кращому засвоєнню кальцію).

Профілактика інфекційних захворювань у дітей і дорослих (застосування пробіотиків у сезон підвищеної захворюваності на ГРВІ скорочує тривалість симптомів застуди на два дні і зменшує вираженість її симптомів).

Підвищення імунітету (пробіотики стимулюють імунну систему, збільшуючи виробництво:

В-лімфоцитів, які розпізнають антитіла;

фагоцитів та їх активність;

IgA, IgG, IgM.

Атопічний дерматит. (змінюють транслокацію антигенів і підвищують ефективність лікування алергії).

Урогенітальні інфекції у жінок (Пробіотики продукують молочну кислоту, бактерицидні речовини (антимікробні пептиди або бактеріоцини) і перекис водню, модифікують імунну відповідь (синтез IgA та протизапальних цитокінів), продукують біосуфраканти і колаген-зв'язуючі білки, синтезують специфічні молекули, здатні знижувати вірулентність патогенів).

Хірургічні інфекції (Вступають в конкурентні відносини з патогенними бактеріями в кишковій стінці, виробляють протимікробні речовини і покращують імунітет).

Знижують рівень холестерину в крові (молочнокислі бактерії пов'язують холестерол і виводять його з організму).

Протипухлинний ефект (клітинні стінки молочнокислих бактерій (як живих, так і мертвих) мають антимутагенні і антиканцерогенні властивості; молочнокислі бактерії пов'язують мутагени і канцерогени в нерозчинний комплекс і виводять їх з організму).

Пребіотики (Фруктоолігосахариди)

Стимулюють розвиток власної кишкової мікрофлори. Містять нутрицевтичні речовини, які є джерелом енергії і поживними речовинами для кишкових мікроорганізмів.

Підсилюють всмоктування кальцію.

Зменшують транзитний час проходження їжі через шлунково-кишковий тракт.

Підвищують природний імунітет (продукція IgA, цитокінова модуляція і Т.Д.)

Метаболічні ефекти: продукція коротколанцюгових жирних кислот, жировий метаболізм, абсорбція іонів (Са, Fe, Mg)

Поєднання пробіотиків з пребіотиками потенційно покращує виживання і приживлюваність в кишечнику пробіотиків, а також вибірково стимулює ріст і активацію метаболізму індигенних лактобактерій і біфідобактерій.

Терапевтичні характеристики окремих перебіотиків і пробіотиків:

Lactobacillus acidophilus

Нормалізують мікрофлору кишечника, витісняють патогенні бактерії;

Покращують травлення і засвоєння їжі;

Сприяють відновленню природного імунітету;

Запобігають запорам і діареї;

Зменшують неприємний запах з рота.

Lactobacillus rhamnosus

Імуностимулююча дія;

Перешкоджають розвитку і сприяють купіруванню атопічних захворювань (алергічний риніт, бронхіальна астма, атопічний дерматит та інші);

Профілактика діарей, лікування СРК.

Lactobacillus casei

Підтримують імунну систему, зменшують тривалість зимових інфекцій;

Допомагають просуванню їжі через кишечник;

Покращують регулярність дефекації;

Збільшують частоту ерадикації H. Pylori;

Володіють високою протипухлинною активністю;

Знижують артеріальний тиск у хворих на гіпертензію;

Нормалізують мікрофлору вульви і піхви.

Lactobacillus plantarum

Покращують регулярність дефекації;

Корисні хворим із синдромом подразненого кишечника;

Сприяють зменшенню здуття живота;

Знижують ризик харчових інфекцій.

Lactobacillus bulgaricus

Покращують засвоєння лактози, що міститься в натуральному молоці і молочних продуктах;

Позбавляють організм від токсинів;

Стимулюють імунну систему;

Мають потужний протипухлинний, протирадіаційний та антиоксидантний ефекти;

Стимулюють розвиток інших пробіотичних бактерій, як Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus lactis, Bifidobacterium та інших.

Bifidobacterіum longum

Беруть участь у травленні і всмоктуванні, а також у підтримці здорового балансу кишкової мікрофлори;

Сприяють зниженню рівня холестерину;

Перешкоджають розвитку запорів;

Мають протиалергічну дію;

Стимулюють імунітет.

Bifidobacterіum infantis

Зменшують симптоми СРК ефективніше будь-яких інших пробіотиків.

Bifidobacterіum breve

Нормалізують мікробіоценоз кишечнику;

Підтримують неспецифічну резистентність організму;

Покращують процеси обміну;

Синтезують вітаміни.

Streptococcus thermophilus

Має підкислюючу дію, забезпечуючи тим самим бактерицидний ефект щодо патогенних мікроорганізмів;

Покращують перетравлювання лактози і зменшують симптоми, пов'язані з її непереносимістю;

Профілактика діареї різної етіології;

Ерадикація H. Pylori.

Рекомендації щодо застосування

"Лактокен" може бути рекомендований лікарем додатково до раціону харчування як джерело життєздатної мікрофлори з метою підтримки нормального балансу мікрофлори кишечника, для підтримки природнього захисту організму після перенесених захворювань і лікування антибіотиками та іншими лікарськими засобами; в ситуаціях, пов'язаних з ризиком розвитку кишкових розладів, в тому числі, при зміні раціону харчування, умов навколишнього середовища, подорожах.

Спосіб застосування

дітям від 6 років: по 1 капсулі 2 рази на день за 30 хвилин до вживання їжі;

дорослим по 1-2 капсули 2-3 рази на день за 30 хвилин до вживання їжі.

Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря.

Термін вживання

до 4 тижнів, в подальшому термін вживання необхідно узгоджувати з лікарем.

Застереження

Застереження

Індивідуальна непереносимість компонентів. Особам зі значно зниженим імунітетом, хронічними захворюваннями і жінкам у період вагітності і лактації застосовувати тільки за рекомендацією лікаря.

Цей продукт не призначений для діагностики, лікування або запобігання будь-яких хвороб, не повинен використовуватися як замінник різних дієт. Не використовуйте після закінчення терміну придатності, зазначеного на упаковці, або при порушенні цілісності упаковки.

Не є лікарським засобом. Без ГМО.

Форма випуску

Капсули масою по 560,0 ± 35,0 мг по 10 шт. у блістері, по 3 блістери в упаковці.

Умови зберігання

Зберігати в недоступному для дітей, сухому, захищеному від світла місці при температурі не вище 25 o C.

Термін придатності

2 роки.

Виробник

Biodeal Pharmaceuticals Pvt. Ltd., Vill.-Saini majra, Nalagarh Ropar Road, Nalagarh-174 101, Distt: Solan (H.P.), INDIA.

Вироблено для: «ААР ФАРМА ФЗ-ЛЛС» приміщення 702, 7-й поверх, Будівля: ДСС Тауер, поштова скринька - 478837,

Дубай, Об'єднанні Арабські Емірати

Імпортер: TOB «ЕС ФАРМА», вул. І. Мазепи, 3, оф. 174, м. Київ, 01010.

Ексклюзивний маркетинг в Україні: ТОВ «ААР ФАРМА», вул. Кропивницького, 18, оф. 34, м. Київ, 01004.

НАССР Certificate №: 180905149101

FSSAI №: 100180620000434

Увага! Інструкція до препарату на сайті має інформаційне значення. Перед застосуванням ознайомтесь з інструкцією виробника!

Завантажити сертифікат відповідності
Даний сертифікат має інформаційний характер. Під кожну серію препарату видається окремий сертифікат, який матиме окремі реквізити.
Інструкція для Лактокен капсули №30 Роздрукувати
Склад
Поживна (харчова) і енергетична цінність (калорійність)
Харчова цінність
Властивості
Застосування
Рекомендації щодо застосування
Спосіб застосування
Термін вживання
Застереження
Форма випуску
Умови зберігання
Термін придатності
Виробник
Склад

Кожна капсула містить 9 штамів життєздатних пробіотичних мікроорганізмів, які є частиною нормальної кишкової флори:

Lactobacillus acidophilus (7,0 х 10 8 ),

Lactobacillus rhamnosus (4,0 х 10 8 ),

Lactobacillus casei (3,0 х 10 8 ),

Lactobacillus plantarum (3,0 х 10 8 ),

Lactobacillus bulgaricus (3,0 х 10 8 ),

Bifidobacterіum longum (3,0 х 10 8 ),

Bifidobacterіum infantis (3,0 х 10 8 ),

Bifidobacterіum breve (3,0 х 10 8 ),

Streptococcus thermophilus (4,0 х 10 8 ),

фруктоолігосахариди 100,0 мг.

Допоміжні речовини: желатинова капсула - 99,0 ± 6,0 мг.

Поживна (харчова) і енергетична цінність (калорійність)
Харчова цінність

(однієї капсули): Енергетична цінність - 3,85 Ккал, білки - 0,03г, вуглеводи - 0,78г, цукор - 0,00, жири - 0,00.

Властивості
Застосування

у комплексному лікуванні патології ШКТ

Гостра діарея (Лактобактерії та біфідобактерії секретують речовини, які мають антибактеріальні властивості, сприяють зниженню кислотності кишкового вмісту, пригнічуючи розмноження кишкових патогенів. Пробіотики – ефективне доповнення до регідратаційної терапії при лікуванні гострої інфекційної діареї.)

Антибіотик-асоційована діарея (ААД) (Мікроорганізми Lactobacillus spp. Стимулюють місцевий імунітет слизової кишечника, виробляють сполуки, які мають антимікробну активність і перешкоджають адгезії ентеропатогену до епітеліоцитів).

Запальні захворювання кишечника, такі як хвороба Крона і неспецифічний виразковий коліт (Пробіотики і сімбіотіки здатні позитивно впливати на запальний процес в стінці кишечника, перешкоджають розвитку вірусів, швидко усуваючи їх із кишкового тракту. Збільшують кількість муцину в тонких кишках. Сприяють підтримці ремісії).

Ерадикація Helicobacterpylori (Зменшують бактеріальну колонізацію, дозволяючи підтримувати низькі рівні H. pylori в шлунку на основі конкурентного виключення і шляхом стимуляції імунної відповіді. Додавання пробіотиків до стандартної потрійної антихелікобактерної терапії (інгібітор протонного насоса, кларитроміцин, амоксицилін) сприяє підвищенню частоти ерадикації H. pylori і значному поліпшенню переносимості стандартного лікування).

Синдром подразненого кишківника (знижують вираженість больового синдрому і здуття живота. Здатні регулювати моторику кишечника, причому це виявляється як у випадку її уповільнення (запори), так і у випадку посилення (діарея)).

Непереносимість лактози (Лактобактерії допомагають засвоювати молочні продукти, розщеплюючи лактозу, сприяють кращому засвоєнню кальцію).

Профілактика інфекційних захворювань у дітей і дорослих (застосування пробіотиків у сезон підвищеної захворюваності на ГРВІ скорочує тривалість симптомів застуди на два дні і зменшує вираженість її симптомів).

Підвищення імунітету (пробіотики стимулюють імунну систему, збільшуючи виробництво:

В-лімфоцитів, які розпізнають антитіла;

фагоцитів та їх активність;

IgA, IgG, IgM.

Атопічний дерматит. (змінюють транслокацію антигенів і підвищують ефективність лікування алергії).

Урогенітальні інфекції у жінок (Пробіотики продукують молочну кислоту, бактерицидні речовини (антимікробні пептиди або бактеріоцини) і перекис водню, модифікують імунну відповідь (синтез IgA та протизапальних цитокінів), продукують біосуфраканти і колаген-зв'язуючі білки, синтезують специфічні молекули, здатні знижувати вірулентність патогенів).

Хірургічні інфекції (Вступають в конкурентні відносини з патогенними бактеріями в кишковій стінці, виробляють протимікробні речовини і покращують імунітет).

Знижують рівень холестерину в крові (молочнокислі бактерії пов'язують холестерол і виводять його з організму).

Протипухлинний ефект (клітинні стінки молочнокислих бактерій (як живих, так і мертвих) мають антимутагенні і антиканцерогенні властивості; молочнокислі бактерії пов'язують мутагени і канцерогени в нерозчинний комплекс і виводять їх з організму).

Пребіотики (Фруктоолігосахариди)

Стимулюють розвиток власної кишкової мікрофлори. Містять нутрицевтичні речовини, які є джерелом енергії і поживними речовинами для кишкових мікроорганізмів.

Підсилюють всмоктування кальцію.

Зменшують транзитний час проходження їжі через шлунково-кишковий тракт.

Підвищують природний імунітет (продукція IgA, цитокінова модуляція і Т.Д.)

Метаболічні ефекти: продукція коротколанцюгових жирних кислот, жировий метаболізм, абсорбція іонів (Са, Fe, Mg)

Поєднання пробіотиків з пребіотиками потенційно покращує виживання і приживлюваність в кишечнику пробіотиків, а також вибірково стимулює ріст і активацію метаболізму індигенних лактобактерій і біфідобактерій.

Терапевтичні характеристики окремих перебіотиків і пробіотиків:

Lactobacillus acidophilus

Нормалізують мікрофлору кишечника, витісняють патогенні бактерії;

Покращують травлення і засвоєння їжі;

Сприяють відновленню природного імунітету;

Запобігають запорам і діареї;

Зменшують неприємний запах з рота.

Lactobacillus rhamnosus

Імуностимулююча дія;

Перешкоджають розвитку і сприяють купіруванню атопічних захворювань (алергічний риніт, бронхіальна астма, атопічний дерматит та інші);

Профілактика діарей, лікування СРК.

Lactobacillus casei

Підтримують імунну систему, зменшують тривалість зимових інфекцій;

Допомагають просуванню їжі через кишечник;

Покращують регулярність дефекації;

Збільшують частоту ерадикації H. Pylori;

Володіють високою протипухлинною активністю;

Знижують артеріальний тиск у хворих на гіпертензію;

Нормалізують мікрофлору вульви і піхви.

Lactobacillus plantarum

Покращують регулярність дефекації;

Корисні хворим із синдромом подразненого кишечника;

Сприяють зменшенню здуття живота;

Знижують ризик харчових інфекцій.

Lactobacillus bulgaricus

Покращують засвоєння лактози, що міститься в натуральному молоці і молочних продуктах;

Позбавляють організм від токсинів;

Стимулюють імунну систему;

Мають потужний протипухлинний, протирадіаційний та антиоксидантний ефекти;

Стимулюють розвиток інших пробіотичних бактерій, як Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus lactis, Bifidobacterium та інших.

Bifidobacterіum longum

Беруть участь у травленні і всмоктуванні, а також у підтримці здорового балансу кишкової мікрофлори;

Сприяють зниженню рівня холестерину;

Перешкоджають розвитку запорів;

Мають протиалергічну дію;

Стимулюють імунітет.

Bifidobacterіum infantis

Зменшують симптоми СРК ефективніше будь-яких інших пробіотиків.

Bifidobacterіum breve

Нормалізують мікробіоценоз кишечнику;

Підтримують неспецифічну резистентність організму;

Покращують процеси обміну;

Синтезують вітаміни.

Streptococcus thermophilus

Має підкислюючу дію, забезпечуючи тим самим бактерицидний ефект щодо патогенних мікроорганізмів;

Покращують перетравлювання лактози і зменшують симптоми, пов'язані з її непереносимістю;

Профілактика діареї різної етіології;

Ерадикація H. Pylori.

Рекомендації щодо застосування

"Лактокен" може бути рекомендований лікарем додатково до раціону харчування як джерело життєздатної мікрофлори з метою підтримки нормального балансу мікрофлори кишечника, для підтримки природнього захисту організму після перенесених захворювань і лікування антибіотиками та іншими лікарськими засобами; в ситуаціях, пов'язаних з ризиком розвитку кишкових розладів, в тому числі, при зміні раціону харчування, умов навколишнього середовища, подорожах.

Спосіб застосування

дітям від 6 років: по 1 капсулі 2 рази на день за 30 хвилин до вживання їжі;

дорослим по 1-2 капсули 2-3 рази на день за 30 хвилин до вживання їжі.

Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря.

Термін вживання

до 4 тижнів, в подальшому термін вживання необхідно узгоджувати з лікарем.

Застереження

Застереження

Індивідуальна непереносимість компонентів. Особам зі значно зниженим імунітетом, хронічними захворюваннями і жінкам у період вагітності і лактації застосовувати тільки за рекомендацією лікаря.

Цей продукт не призначений для діагностики, лікування або запобігання будь-яких хвороб, не повинен використовуватися як замінник різних дієт. Не використовуйте після закінчення терміну придатності, зазначеного на упаковці, або при порушенні цілісності упаковки.

Не є лікарським засобом. Без ГМО.

Форма випуску

Капсули масою по 560,0 ± 35,0 мг по 10 шт. у блістері, по 3 блістери в упаковці.

Умови зберігання

Зберігати в недоступному для дітей, сухому, захищеному від світла місці при температурі не вище 25 o C.

Термін придатності

2 роки.

Виробник

Biodeal Pharmaceuticals Pvt. Ltd., Vill.-Saini majra, Nalagarh Ropar Road, Nalagarh-174 101, Distt: Solan (H.P.), INDIA.

Вироблено для: «ААР ФАРМА ФЗ-ЛЛС» приміщення 702, 7-й поверх, Будівля: ДСС Тауер, поштова скринька - 478837,

Дубай, Об'єднанні Арабські Емірати

Імпортер: TOB «ЕС ФАРМА», вул. І. Мазепи, 3, оф. 174, м. Київ, 01010.

Ексклюзивний маркетинг в Україні: ТОВ «ААР ФАРМА», вул. Кропивницького, 18, оф. 34, м. Київ, 01004.

НАССР Certificate №: 180905149101

FSSAI №: 100180620000434


Лактокен капсули №30 (10х3)

Склад

Кожна капсула містить 9 штамів життєздатних пробіотичних мікроорганізмів, які є частиною нормальної кишкової флори:

  • Lactobacillus acidophilus (7,0 х 10 8 ),

  • Lactobacillus rhamnosus (4,0 х 10 8 ),

  • Lactobacillus casei (3,0 х 10 8 ),

  • Lactobacillus plantarum (3,0 х 10 8 ),

  • Lactobacillus bulgaricus (3,0 х 10 8 ),

  • Bifidobacterіum longum (3,0 х 10 8 ),

  • Bifidobacterіum infantis (3,0 х 10 8 ),

  • Bifidobacterіum breve (3,0 х 10 8 ),

  • Streptococcus thermophilus (4,0 х 10 8 ),

  • фруктоолігосахариди 100,0 мг.

Допоміжні речовини: желатинова капсула - 99,0 ± 6,0 мг.

Поживна (харчова) і енергетична цінність (калорійність)

Харчова цінність (однієї капсули): Енергетична цінність - 3,85 Ккал, білки - 0,03г, вуглеводи - 0,78г, цукор - 0,00, жири - 0,00.

Властивості

Застосування у комплексному лікуванні патології ШКТ
  • Гостра діарея (Лактобактерії та біфідобактерії секретують речовини, які мають антибактеріальні властивості, сприяють зниженню кислотності кишкового вмісту, пригнічуючи розмноження кишкових патогенів. Пробіотики – ефективне доповнення до регідратаційної терапії при лікуванні гострої інфекційної діареї.)

  • Антибіотик-асоційована діарея (ААД) (Мікроорганізми Lactobacillus spp. Стимулюють місцевий імунітет слизової кишечника, виробляють сполуки, які мають антимікробну активність і перешкоджають адгезії ентеропатогену до епітеліоцитів).

  • Запальні захворювання кишечника, такі як хвороба Крона і неспецифічний виразковий коліт (Пробіотики і сімбіотіки здатні позитивно впливати на запальний процес в стінці кишечника, перешкоджають розвитку вірусів, швидко усуваючи їх із кишкового тракту. Збільшують кількість муцину в тонких кишках. Сприяють підтримці ремісії).

  • Ерадикація Helicobacterpylori (Зменшують бактеріальну колонізацію, дозволяючи підтримувати низькі рівні H. pylori в шлунку на основі конкурентного виключення і шляхом стимуляції імунної відповіді. Додавання пробіотиків до стандартної потрійної антихелікобактерної терапії (інгібітор протонного насоса, кларитроміцин, амоксицилін) сприяє підвищенню частоти ерадикації H. pylori і значному поліпшенню переносимості стандартного лікування).

  • Синдром подразненого кишківника (знижують вираженість больового синдрому і здуття живота. Здатні регулювати моторику кишечника, причому це виявляється як у випадку її уповільнення (запори), так і у випадку посилення (діарея)).

  • Непереносимість лактози (Лактобактерії допомагають засвоювати молочні продукти, розщеплюючи лактозу, сприяють кращому засвоєнню кальцію).

Профілактика інфекційних захворювань у дітей і дорослих (застосування пробіотиків у сезон підвищеної захворюваності на ГРВІ скорочує тривалість симптомів застуди на два дні і зменшує вираженість її симптомів).

Підвищення імунітету (пробіотики стимулюють імунну систему, збільшуючи виробництво:

  • В-лімфоцитів, які розпізнають антитіла;

  • фагоцитів та їх активність;

  • IgA, IgG, IgM.

Атопічний дерматит. (змінюють транслокацію антигенів і підвищують ефективність лікування алергії).

Урогенітальні інфекції у жінок (Пробіотики продукують молочну кислоту, бактерицидні речовини (антимікробні пептиди або бактеріоцини) і перекис водню, модифікують імунну відповідь (синтез IgA та протизапальних цитокінів), продукують біосуфраканти і колаген-зв'язуючі білки, синтезують специфічні молекули, здатні знижувати вірулентність патогенів).

Хірургічні інфекції (Вступають в конкурентні відносини з патогенними бактеріями в кишковій стінці, виробляють протимікробні речовини і покращують імунітет).

Знижують рівень холестерину в крові (молочнокислі бактерії пов'язують холестерол і виводять його з організму).

Протипухлинний ефект (клітинні стінки молочнокислих бактерій (як живих, так і мертвих) мають антимутагенні і антиканцерогенні властивості; молочнокислі бактерії пов'язують мутагени і канцерогени в нерозчинний комплекс і виводять їх з організму).

Пребіотики (Фруктоолігосахариди)

Стимулюють розвиток власної кишкової мікрофлори. Містять нутрицевтичні речовини, які є джерелом енергії і поживними речовинами для кишкових мікроорганізмів.

Підсилюють всмоктування кальцію.

Зменшують транзитний час проходження їжі через шлунково-кишковий тракт.

Підвищують природний імунітет (продукція IgA, цитокінова модуляція і Т.Д.)

Метаболічні ефекти: продукція коротколанцюгових жирних кислот, жировий метаболізм, абсорбція іонів (Са, Fe, Mg)

Поєднання пробіотиків з пребіотиками потенційно покращує виживання і приживлюваність в кишечнику пробіотиків, а також вибірково стимулює ріст і активацію метаболізму індигенних лактобактерій і біфідобактерій.

Терапевтичні характеристики окремих перебіотиків і пробіотиків:

Lactobacillus acidophilus

  • Нормалізують мікрофлору кишечника, витісняють патогенні бактерії;

  • Покращують травлення і засвоєння їжі;

  • Сприяють відновленню природного імунітету;

  • Запобігають запорам і діареї;

  • Зменшують неприємний запах з рота.

Lactobacillus rhamnosus

  • Імуностимулююча дія;

  • Перешкоджають розвитку і сприяють купіруванню атопічних захворювань (алергічний риніт, бронхіальна астма, атопічний дерматит та інші);

  • Профілактика діарей, лікування СРК.

Lactobacillus casei

  • Підтримують імунну систему, зменшують тривалість зимових інфекцій;

  • Допомагають просуванню їжі через кишечник;

  • Покращують регулярність дефекації;

  • Збільшують частоту ерадикації H. Pylori;

  • Володіють високою протипухлинною активністю;

  • Знижують артеріальний тиск у хворих на гіпертензію;

  • Нормалізують мікрофлору вульви і піхви.

Lactobacillus plantarum

  • Покращують регулярність дефекації;

  • Корисні хворим із синдромом подразненого кишечника;

  • Сприяють зменшенню здуття живота;

  • Знижують ризик харчових інфекцій.

Lactobacillus bulgaricus

  • Покращують засвоєння лактози, що міститься в натуральному молоці і молочних продуктах;

  • Позбавляють організм від токсинів;

  • Стимулюють імунну систему;

  • Мають потужний протипухлинний, протирадіаційний та антиоксидантний ефекти;

  • Стимулюють розвиток інших пробіотичних бактерій, як Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus lactis, Bifidobacterium та інших.

Bifidobacterіum longum

  • Беруть участь у травленні і всмоктуванні, а також у підтримці здорового балансу кишкової мікрофлори;

  • Сприяють зниженню рівня холестерину;

  • Перешкоджають розвитку запорів;

  • Мають протиалергічну дію;

  • Стимулюють імунітет.

Bifidobacterіum infantis

  • Зменшують симптоми СРК ефективніше будь-яких інших пробіотиків.

Bifidobacterіum breve

  • Нормалізують мікробіоценоз кишечнику;

  • Підтримують неспецифічну резистентність організму;

  • Покращують процеси обміну;

  • Синтезують вітаміни.

Streptococcus thermophilus

  • Має підкислюючу дію, забезпечуючи тим самим бактерицидний ефект щодо патогенних мікроорганізмів;

  • Покращують перетравлювання лактози і зменшують симптоми, пов'язані з її непереносимістю;

  • Профілактика діареї різної етіології;

  • Ерадикація H. Pylori.

Рекомендації щодо застосування

"Лактокен" може бути рекомендований лікарем додатково до раціону харчування як джерело життєздатної мікрофлори з метою підтримки нормального балансу мікрофлори кишечника, для підтримки природнього захисту організму після перенесених захворювань і лікування антибіотиками та іншими лікарськими засобами; в ситуаціях, пов'язаних з ризиком розвитку кишкових розладів, в тому числі, при зміні раціону харчування, умов навколишнього середовища, подорожах.

Спосіб застосування

  • дітям від 6 років: по 1 капсулі 2 рази на день за 30 хвилин до вживання їжі;

  • дорослим по 1-2 капсули 2-3 рази на день за 30 хвилин до вживання їжі.

Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря.

Термін вживання: до 4 тижнів, в подальшому термін вживання необхідно узгоджувати з лікарем.

Застереження

Індивідуальна непереносимість компонентів. Особам зі значно зниженим імунітетом, хронічними захворюваннями і жінкам у період вагітності і лактації застосовувати тільки за рекомендацією лікаря.

Цей продукт не призначений для діагностики, лікування або запобігання будь-яких хвороб, не повинен використовуватися як замінник різних дієт. Не використовуйте після закінчення терміну придатності, зазначеного на упаковці, або при порушенні цілісності упаковки.

Не є лікарським засобом. Без ГМО.

Форма випуску

Капсули масою по 560,0 ± 35,0 мг по 10 шт. у блістері, по 3 блістери в упаковці.

Умови зберігання

Зберігати в недоступному для дітей, сухому, захищеному від світла місці при температурі не вище 25 o C.

Термін придатності

2 роки.

Виробник

Biodeal Pharmaceuticals Pvt. Ltd., Vill.-Saini majra, Nalagarh Ropar Road, Nalagarh-174 101, Distt: Solan (H.P.), INDIA.

Вироблено для: «ААР ФАРМА ФЗ-ЛЛС» приміщення 702, 7-й поверх, Будівля: ДСС Тауер, поштова скринька - 478837,

Дубай, Об'єднанні Арабські Емірати

Імпортер: TOB «ЕС ФАРМА», вул. І. Мазепи, 3, оф. 174, м. Київ, 01010.

Ексклюзивний маркетинг в Україні: ТОВ «ААР ФАРМА», вул. Кропивницького, 18, оф. 34, м. Київ, 01004.

НАССР Certificate №: 180905149101

FSSAI №: 100180620000434

Увага! Інструкція до препарату на сайті має інформаційне значення. Перед застосуванням ознайомтесь з інструкцією виробника!