Біале Хелп канадський йогурт+Д3 капсули 250 мг №30, Астрафарм
- Готівкою при отриманні
- Картою на сайті
Мережа аптек «Бажаємо здоров'я» співпрацює лише з перевіреними постачальниками. Препарати, які надходять в наші аптеки проходять усі відповідні етапи реалізації лікарських засобів. Більше інформації.
Лікарські препарати та засоби, предмети сангігієни та вироби медичного призначення належної якості, відпущені з аптек та їх структурних підрозділів, поверненню не підлягають. Більше інформації.
ТА ФОРМА ВИПУСКУКапсули кишковорозчинні, № ЗО. По ЗО капсул у контейнері, упакованому у картонну коробку.
Склад 1 капсули: активні інгредієнти: життєздатні культури - не менше 2,5x109 КУО: Lactobacillus casei Rosell-215, Bifidobacterium animalis subsp. lactis LAFTI B94, Lactobacillus delbruesckii ssp. bulgaricus, Streptococcus thermophilus; вітамін D3 - 50,0 мкг (pg) (2000 MO); допоміжні речовини: наповнювачі: лактоза, мальтодекстрин, антиспікаючий агент магнію стеарат, атиоксидант аскорбінова кислота; капсула желатинова.
Дієтична добавка містить молочні продукти та може містити сліди сої.
Біалє HELP Канадський йогурт + D3 розроблено Інститутом Розель (Монреаль, Канада), піонером у галузі виробництва пробіотиків з 1934 року. Наразі Інститут Розель є дослідницьким центром міжнародної корпорації Lallemand Health Solutions
(Канада-Франція), відомої у всьому світі науковими дослідженнями, розробкою та виробництвом оригінальних пробіотичних продуктів, що реалізуються в більш ніж 60-ти країнах світу.
Lactobacillus casei - це тип бактерій, який природно зустрічається в організмі людини. Він виступає «добрим поліцейським» для організму. Дія цих бактерій, в якості пробіотика, спрямована на позитивний вплив на здоров’я людини.
Bifidobacterium (біфідобактерії) - найбільш вивчений пробіотик в світі, дію якого підтверджено документально. Більшість клінічних досліджень і наукових публікацій свідчать про те, що пробіотичні бактерії Bifidobacterium animalis subsp. lactis, окремо або в поєднанні з пробіотичними бактеріями інших штамів, можуть корисно впливати на роботу шлунково-кишкового тракту та імунної системи.
Вітамін D3 - це природна форма вітаміну D, що утворюється у тварин і людей. Він необхідний для функціонування паращитовидних залоз, кишечнику, нирок і кісткової системи. Відіграє істотну роль в абсорбції кальцію і фосфатів з кишечнику, у транспорті мінеральних солей і в процесі кальцифікації кісток, регулює виведення кальцію і фосфатів нирками. Концентрація іонів кальцію впливає на ряд важливих біохімічних процесів, що зумовлюють підтримку тонусу м’язів скелетної мускулатури, беруть участь у проведенні нервового збудження та впливають на згортання крові. Вітамін D3 також бере участь у функціонуванні імунної системи, що впливає на виробництво лімфокінів.
Живі пробіотичні штами Lactobacillus delbruesckii ssp. bulgaricus, Streptococcus thermophilus (відомі як болгарська паличка) були вперше виділені болгарським студентом-медиком Стаменом Григоровим з йогурту ще у 1905 році. Подальші дослідження показали, що ці корисні молочнокислі бактерії сприяють нормалізації мікрофлори кишечника та підвищенню імунітету.
Біалє HELP Канадський йогурт + D3 виготовлений за ексклюзивною технологією мікрокапсуляції Probiocap®, яка надійно захищає корисні молочнокислі бактерії від впливу кислотності шлункового соку, тиску та високої температури.
дієтична добавка до раціону харчування - пробіотик та джерело вітаміну D3. Сприяє загальному зміцненню організму, підвищенню імунітету, нормалізації функціонування шлунково-кишкового тракту, підтримці балансу мікрофлори кишечника. Допомагає відновленню і стабілізації мікрофлори кишечника під час лікування антибіотиками та підвищує засвоєння кальцію з їжею для підтримки стану опорно-рухового апарату.
Дієтичні добавки не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.
дітям віком від 7 років та старше по 1 капсулі 1 раз на 2 доби, дорослим - по 1 капсулі на добу. Капсули споживають під час вживання їжі, запиваючи достатньою кількістю рідини.
Не перевищувати зазначену рекомендовану кількість для щоденного споживання.
Перед застосуванням потребує консультації з лікарем.
дітям до 7 років, індивідуальна чутливість до компонентів продукту.
Застереження: Вагітним та жінкам в період лактації застосовувати за призначенням та під наглядом лікаря (добову дозу визначає лікар).
Не є лікарським засобом.
Маса нетто вмісту капсули: 250 мг (mg).
Дата завершення мінімального терміну придатності “Краще спожити до кінця...” та номер партії (серії) виробництва: вказано на упаковці.
2 роки від дати виробництва.
в оригінальній упаковці, в сухому, прохолодному і захищеному від світла місці, за температури не вище 20 °С. Зберігати в недоступному для дітей місці. Не вживати після закінчення строку придатності, зазначеного на упаковці.
Назва та адреса виробника капсул: Інститут Розель, Lallemand Health Solutions Inc., 8480, бульвар Св. Лаврентія, Монреаль, Квебек, Н2Р 2М6, Канада (Institut Rosell Plant, Lallemand Health Solutions Inc., 8480, bout. Saint-Laurent, Montreal, Quebec, H2P 2M6, Canada).
(фасування) (відповідальний за інформацію про харчовий продукт): ТОВ “АСТРАФАРМ”, вул. Київська, 6, м. Вишневе, Бучанський р-н, Київська обл., 08132, Україна. Тел.: +380 44 239 08 99.
Увага! Інструкція до препарату на сайті має інформаційне значення. Перед застосуванням ознайомтесь з інструкцією виробника!
ТА ФОРМА ВИПУСКУКапсули кишковорозчинні, № ЗО. По ЗО капсул у контейнері, упакованому у картонну коробку.
Склад 1 капсули: активні інгредієнти: життєздатні культури - не менше 2,5x109 КУО: Lactobacillus casei Rosell-215, Bifidobacterium animalis subsp. lactis LAFTI B94, Lactobacillus delbruesckii ssp. bulgaricus, Streptococcus thermophilus; вітамін D3 - 50,0 мкг (pg) (2000 MO); допоміжні речовини: наповнювачі: лактоза, мальтодекстрин, антиспікаючий агент магнію стеарат, атиоксидант аскорбінова кислота; капсула желатинова.
Дієтична добавка містить молочні продукти та може містити сліди сої.
Біалє HELP Канадський йогурт + D3 розроблено Інститутом Розель (Монреаль, Канада), піонером у галузі виробництва пробіотиків з 1934 року. Наразі Інститут Розель є дослідницьким центром міжнародної корпорації Lallemand Health Solutions
(Канада-Франція), відомої у всьому світі науковими дослідженнями, розробкою та виробництвом оригінальних пробіотичних продуктів, що реалізуються в більш ніж 60-ти країнах світу.
Lactobacillus casei - це тип бактерій, який природно зустрічається в організмі людини. Він виступає «добрим поліцейським» для організму. Дія цих бактерій, в якості пробіотика, спрямована на позитивний вплив на здоров’я людини.
Bifidobacterium (біфідобактерії) - найбільш вивчений пробіотик в світі, дію якого підтверджено документально. Більшість клінічних досліджень і наукових публікацій свідчать про те, що пробіотичні бактерії Bifidobacterium animalis subsp. lactis, окремо або в поєднанні з пробіотичними бактеріями інших штамів, можуть корисно впливати на роботу шлунково-кишкового тракту та імунної системи.
Вітамін D3 - це природна форма вітаміну D, що утворюється у тварин і людей. Він необхідний для функціонування паращитовидних залоз, кишечнику, нирок і кісткової системи. Відіграє істотну роль в абсорбції кальцію і фосфатів з кишечнику, у транспорті мінеральних солей і в процесі кальцифікації кісток, регулює виведення кальцію і фосфатів нирками. Концентрація іонів кальцію впливає на ряд важливих біохімічних процесів, що зумовлюють підтримку тонусу м’язів скелетної мускулатури, беруть участь у проведенні нервового збудження та впливають на згортання крові. Вітамін D3 також бере участь у функціонуванні імунної системи, що впливає на виробництво лімфокінів.
Живі пробіотичні штами Lactobacillus delbruesckii ssp. bulgaricus, Streptococcus thermophilus (відомі як болгарська паличка) були вперше виділені болгарським студентом-медиком Стаменом Григоровим з йогурту ще у 1905 році. Подальші дослідження показали, що ці корисні молочнокислі бактерії сприяють нормалізації мікрофлори кишечника та підвищенню імунітету.
Біалє HELP Канадський йогурт + D3 виготовлений за ексклюзивною технологією мікрокапсуляції Probiocap®, яка надійно захищає корисні молочнокислі бактерії від впливу кислотності шлункового соку, тиску та високої температури.
дієтична добавка до раціону харчування - пробіотик та джерело вітаміну D3. Сприяє загальному зміцненню організму, підвищенню імунітету, нормалізації функціонування шлунково-кишкового тракту, підтримці балансу мікрофлори кишечника. Допомагає відновленню і стабілізації мікрофлори кишечника під час лікування антибіотиками та підвищує засвоєння кальцію з їжею для підтримки стану опорно-рухового апарату.
Дієтичні добавки не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.
дітям віком від 7 років та старше по 1 капсулі 1 раз на 2 доби, дорослим - по 1 капсулі на добу. Капсули споживають під час вживання їжі, запиваючи достатньою кількістю рідини.
Не перевищувати зазначену рекомендовану кількість для щоденного споживання.
Перед застосуванням потребує консультації з лікарем.
дітям до 7 років, індивідуальна чутливість до компонентів продукту.
Застереження: Вагітним та жінкам в період лактації застосовувати за призначенням та під наглядом лікаря (добову дозу визначає лікар).
Не є лікарським засобом.
Маса нетто вмісту капсули: 250 мг (mg).
Дата завершення мінімального терміну придатності “Краще спожити до кінця...” та номер партії (серії) виробництва: вказано на упаковці.
2 роки від дати виробництва.
в оригінальній упаковці, в сухому, прохолодному і захищеному від світла місці, за температури не вище 20 °С. Зберігати в недоступному для дітей місці. Не вживати після закінчення строку придатності, зазначеного на упаковці.
Назва та адреса виробника капсул: Інститут Розель, Lallemand Health Solutions Inc., 8480, бульвар Св. Лаврентія, Монреаль, Квебек, Н2Р 2М6, Канада (Institut Rosell Plant, Lallemand Health Solutions Inc., 8480, bout. Saint-Laurent, Montreal, Quebec, H2P 2M6, Canada).
(фасування) (відповідальний за інформацію про харчовий продукт): ТОВ “АСТРАФАРМ”, вул. Київська, 6, м. Вишневе, Бучанський р-н, Київська обл., 08132, Україна. Тел.: +380 44 239 08 99.
Біалє HELP
Добавка дієтична за ТУ У 10.8-31364232-009:2015
Дієтичі добавки, що сприяють нормалізації та підтримці нормальної мікрофлори кишечника.
СКЛАД ТА ФОРМА ВИПУСКУКапсули кишковорозчинні, № ЗО. По ЗО капсул у контейнері, упакованому у картонну коробку.Склад 1 капсули: активні інгредієнти: життєздатні культури - не менше 2,5x109 КУО: Lactobacillus casei Rosell-215, Bifidobacterium animalis subsp. lactis LAFTI B94, Lactobacillus delbruesckii ssp. bulgaricus, Streptococcus thermophilus; вітамін D3 - 50,0 мкг (pg) (2000 MO); допоміжні речовини: наповнювачі: лактоза, мальтодекстрин, антиспікаючий агент магнію стеарат, атиоксидант аскорбінова кислота; капсула желатинова.
Дієтична добавка містить молочні продукти та може містити сліди сої.
ХАРАКТЕРИСТИКАБіалє HELP Канадський йогурт + D3 розроблено Інститутом Розель (Монреаль, Канада), піонером у галузі виробництва пробіотиків з 1934 року. Наразі Інститут Розель є дослідницьким центром міжнародної корпорації Lallemand Health Solutions
(Канада-Франція), відомої у всьому світі науковими дослідженнями, розробкою та виробництвом оригінальних пробіотичних продуктів, що реалізуються в більш ніж 60-ти країнах світу.
Lactobacillus casei - це тип бактерій, який природно зустрічається в організмі людини. Він виступає «добрим поліцейським» для організму. Дія цих бактерій, в якості пробіотика, спрямована на позитивний вплив на здоров’я людини.
Bifidobacterium (біфідобактерії) - найбільш вивчений пробіотик в світі, дію якого підтверджено документально. Більшість клінічних досліджень і наукових публікацій свідчать про те, що пробіотичні бактерії Bifidobacterium animalis subsp. lactis, окремо або в поєднанні з пробіотичними бактеріями інших штамів, можуть корисно впливати на роботу шлунково-кишкового тракту та імунної системи.
Вітамін D3 - це природна форма вітаміну D, що утворюється у тварин і людей. Він необхідний для функціонування паращитовидних залоз, кишечнику, нирок і кісткової системи. Відіграє істотну роль в абсорбції кальцію і фосфатів з кишечнику, у транспорті мінеральних солей і в процесі кальцифікації кісток, регулює виведення кальцію і фосфатів нирками. Концентрація іонів кальцію впливає на ряд важливих біохімічних процесів, що зумовлюють підтримку тонусу м’язів скелетної мускулатури, беруть участь у проведенні нервового збудження та впливають на згортання крові. Вітамін D3 також бере участь у функціонуванні імунної системи, що впливає на виробництво лімфокінів.
Живі пробіотичні штами Lactobacillus delbruesckii ssp. bulgaricus, Streptococcus thermophilus (відомі як болгарська паличка) були вперше виділені болгарським студентом-медиком Стаменом Григоровим з йогурту ще у 1905 році. Подальші дослідження показали, що ці корисні молочнокислі бактерії сприяють нормалізації мікрофлори кишечника та підвищенню імунітету.
Біалє HELP Канадський йогурт + D3 виготовлений за ексклюзивною технологією мікрокапсуляції Probiocap®, яка надійно захищає корисні молочнокислі бактерії від впливу кислотності шлункового соку, тиску та високої температури.
Рекомендації щодо споживання: дієтична добавка до раціону харчування - пробіотик та джерело вітаміну D3. Сприяє загальному зміцненню організму, підвищенню імунітету, нормалізації функціонування шлунково-кишкового тракту, підтримці балансу мікрофлори кишечника. Допомагає відновленню і стабілізації мікрофлори кишечника під час лікування антибіотиками та підвищує засвоєння кальцію з їжею для підтримки стану опорно-рухового апарату.Дієтичні добавки не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.
Рекомендовано вживати: дітям віком від 7 років та старше по 1 капсулі 1 раз на 2 доби, дорослим - по 1 капсулі на добу. Капсули споживають під час вживання їжі, запиваючи достатньою кількістю рідини.Не перевищувати зазначену рекомендовану кількість для щоденного споживання.
Перед застосуванням потребує консультації з лікарем.
Протипоказання: дітям до 7 років, індивідуальна чутливість до компонентів продукту. Застереження: Вагітним та жінкам в період лактації застосовувати за призначенням та під наглядом лікаря (добову дозу визначає лікар).Не є лікарським засобом.
Маса нетто вмісту капсули: 250 мг (mg).
Дата завершення мінімального терміну придатності “Краще спожити до кінця...” та номер партії (серії) виробництва: вказано на упаковці.
Строк придатності: 2 роки від дати виробництва. Умови зберігання: в оригінальній упаковці, в сухому, прохолодному і захищеному від світла місці, за температури не вище 20 °С. Зберігати в недоступному для дітей місці. Не вживати після закінчення строку придатності, зазначеного на упаковці.Назва та адреса виробника капсул: Інститут Розель, Lallemand Health Solutions Inc., 8480, бульвар Св. Лаврентія, Монреаль, Квебек, Н2Р 2М6, Канада (Institut Rosell Plant, Lallemand Health Solutions Inc., 8480, bout. Saint-Laurent, Montreal, Quebec, H2P 2M6, Canada).
Виробник (фасування) (відповідальний за інформацію про харчовий продукт): ТОВ “АСТРАФАРМ”, вул. Київська, 6, м. Вишневе, Бучанський р-н, Київська обл., 08132, Україна. Тел.: +380 44 239 08 99.Увага! Інструкція до препарату на сайті має інформаційне значення. Перед застосуванням ознайомтесь з інструкцією виробника!