Санзим порошок для приготування сиропу флакон 60 г, LimHealth

Код товару
446750
Loading ...
Оплата
Опис
  • Готівкою при отриманні
  • Картою на сайті
Гарантія
Опис

Мережа аптек «Бажаємо здоров'я» співпрацює лише з перевіреними постачальниками. Препарати, які надходять в наші аптеки проходять усі відповідні етапи реалізації лікарських засобів. Більше інформації.

Повернення
Опис

Лікарські препарати та засоби, предмети сангігієни та вироби медичного призначення належної якості, відпущені з аптек та їх структурних підрозділів, поверненню не підлягають. Більше інформації.

Характеристики
Бренд
Форма випуску
Умови відпуску
Виробник
Країна виробництва
Спосіб введення
Первинна упаковка
флакон
Реєстрація
8/3244
Інструкція для Санзим порошок для приготування сиропу флакон 60 г Роздрукувати
Склад

Папаїн, пепсин, санзим (α-амілаза фунгального походження).

Міститься в 100 g (г) порошку

Міститься в 5 g (г) порошку

Папаїн

3,2 г

160 мг

Пепсин

1,6 г

80 мг

Санзим

0,4 г

16 мг

Допоміжні речовини: мальтодекстрин, натуральний ароматизатор «лісові ягоди», кислота лимонна, кремнію діоксид, сукралоза.

Властивості

Така комбінація специфічних травних ферментів застосовується при функціональних порушеннях, що обумовлені недостатньою кількістю або дисбалансом гідролізуючих ферментів, неадекватністю секреторних травних функцій, здійснює стимулюючий вплив на секреторно-евакуаторну функцію органів травлення, мобілізуючи власні можливості інтестинальної системи.

Папаїн - фермент з класу каталаз, який схожий за своєю дією на шлунковий сік; виділений у кристалічному виді з соку динного дерева - папайї (Carica papaya). Але на відміну від пепсину, папаїн активний не тільки в кислих, але і в нейтральних і лужних середовищах. Він каталізує гідроліз білків, пептидів і амідів та ефірів, особливо ефективно розщеплює білки м’яса. Важливо, що папаїн не тільки сам має протеолітичну активність, але й потенціює дію інших протеаз.

Пепсин - це фермент, який відіграє значну роль в травленні людини, виконуючи один з важливих етапів у ланцюжку перетворень білків їжі на амінокислоти. Пепсин каталізує гідроліз білків та пептидів. Використовується при порушенні травлення.

Санзим (α-амілаза фунгального походження) – мультиензимний комплекс, отриманий в Японії шляхом ферментації гриба Aspergillus oryzae, який не має аналогів і складається з більш ніж 30-ти різних ферментів: протеази, амілази, ліпази, целюлази, рибонуклеази, пектинази, фосфатази, трипсиногенактивуючого та інших ферментів. Завдяки такому составу, санзим сприяє гідролізу практично всіх компонентів хімусу, включаючи білки, жири, вуглеводи та полісахариди.

Рідка форма комплексу ферментів забезпечує зручність прийому у спинальних хворих, а також дає можливість введення через зонд.

Оскільки до складу препарату входять не тільки «готові» замісні ферменти, але і компоненти, що стимулюють функцію підшлункової залози, власна панкреатична секреція не пригнічується. Тому імовірність виникнення звикання і синдрому «скасування» є мінімальною.

Прийом травних ферментів у складі комплексної терапії сприяє зменшенню проявів абдомінального больового синдрому, кольок, зригувань, метеоризму, підвищеної нервово-рефлекторної збудливості, покращує апетит та процеси травлення.

Може використовуватись при гастроінтестинальних розладах при харчовій непереносимості (непереносимості лактози, гастроінтестінальної харчової алергії) у дітей перших років життя.

Рекомендації щодо застосування

Рекомендовано до раціону харчування як додаткове джерело харчових ензимів природного походження людям, які мають проблеми порушення функції травлення.

Спосіб застосування

Рекомендується вживати свіжоприготований сироп. Перед приготуванням ретельно вимийте руки і простерилізуйте посуд, з якого буде вживатися сироп. Перед використанням мірної ложки, що знаходиться в упаковці, необхідно ретельно її вимити і повністю висушити.

дітям з 3-х місяців до 1 року – 0,25g (г) (½ маленької мірної ложки порошку) розвести в 15 ml (мл) кип’яченої води кімнатної температури та вживати 3 рази на день під час або одразу після їжі;

дітям від 1 до 7 років – 2,5g (г) (1 велику мірну ложку порошку) розвести в 50 ml (мл) кип’яченої води кімнатної температури та вживати 3 рази на день під час або одразу після їжі;

дітям від 7 до 14 років – 5,0g (г) (2 великі мірні ложки порошку) розвести в 100 ml (мл) кип’яченої води кімнатної температури та вживати 3 рази на день під час або одразу після їжі;

дітям старше 14 років та дорослим – 7,5g (г) (3 великі мірні ложки порошку) розвести в 100 ml (мл) кип’яченої води кімнатної температури та вживати 3 рази на день під час або одразу після їжі.

Застереження

Застереження. Індивідуальна чутливість до компонентів продукту. Перед прийомом рекомендується проконсультуватися з лікарем.

Не є лікарським засобом.

Дієтичну добавку не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Без ГМО.

Форма випуску

60 g(г) порошку в полімерних флаконах з двома мірними ложками: маленька ложка 0,5 g (г) та велика ложка 2,5 g (г).

Увага! Інструкція до препарату на сайті має інформаційне значення. Перед застосуванням ознайомтесь з інструкцією виробника!

Інструкція для Санзим порошок для приготування сиропу флакон 60 г Роздрукувати
Склад
Властивості
Рекомендації щодо застосування
Спосіб застосування
Застереження
Форма випуску
Склад

Папаїн, пепсин, санзим (α-амілаза фунгального походження).

Міститься в 100 g (г) порошку

Міститься в 5 g (г) порошку

Папаїн

3,2 г

160 мг

Пепсин

1,6 г

80 мг

Санзим

0,4 г

16 мг

Допоміжні речовини: мальтодекстрин, натуральний ароматизатор «лісові ягоди», кислота лимонна, кремнію діоксид, сукралоза.

Властивості

Така комбінація специфічних травних ферментів застосовується при функціональних порушеннях, що обумовлені недостатньою кількістю або дисбалансом гідролізуючих ферментів, неадекватністю секреторних травних функцій, здійснює стимулюючий вплив на секреторно-евакуаторну функцію органів травлення, мобілізуючи власні можливості інтестинальної системи.

Папаїн - фермент з класу каталаз, який схожий за своєю дією на шлунковий сік; виділений у кристалічному виді з соку динного дерева - папайї (Carica papaya). Але на відміну від пепсину, папаїн активний не тільки в кислих, але і в нейтральних і лужних середовищах. Він каталізує гідроліз білків, пептидів і амідів та ефірів, особливо ефективно розщеплює білки м’яса. Важливо, що папаїн не тільки сам має протеолітичну активність, але й потенціює дію інших протеаз.

Пепсин - це фермент, який відіграє значну роль в травленні людини, виконуючи один з важливих етапів у ланцюжку перетворень білків їжі на амінокислоти. Пепсин каталізує гідроліз білків та пептидів. Використовується при порушенні травлення.

Санзим (α-амілаза фунгального походження) – мультиензимний комплекс, отриманий в Японії шляхом ферментації гриба Aspergillus oryzae, який не має аналогів і складається з більш ніж 30-ти різних ферментів: протеази, амілази, ліпази, целюлази, рибонуклеази, пектинази, фосфатази, трипсиногенактивуючого та інших ферментів. Завдяки такому составу, санзим сприяє гідролізу практично всіх компонентів хімусу, включаючи білки, жири, вуглеводи та полісахариди.

Рідка форма комплексу ферментів забезпечує зручність прийому у спинальних хворих, а також дає можливість введення через зонд.

Оскільки до складу препарату входять не тільки «готові» замісні ферменти, але і компоненти, що стимулюють функцію підшлункової залози, власна панкреатична секреція не пригнічується. Тому імовірність виникнення звикання і синдрому «скасування» є мінімальною.

Прийом травних ферментів у складі комплексної терапії сприяє зменшенню проявів абдомінального больового синдрому, кольок, зригувань, метеоризму, підвищеної нервово-рефлекторної збудливості, покращує апетит та процеси травлення.

Може використовуватись при гастроінтестинальних розладах при харчовій непереносимості (непереносимості лактози, гастроінтестінальної харчової алергії) у дітей перших років життя.

Рекомендації щодо застосування

Рекомендовано до раціону харчування як додаткове джерело харчових ензимів природного походження людям, які мають проблеми порушення функції травлення.

Спосіб застосування

Рекомендується вживати свіжоприготований сироп. Перед приготуванням ретельно вимийте руки і простерилізуйте посуд, з якого буде вживатися сироп. Перед використанням мірної ложки, що знаходиться в упаковці, необхідно ретельно її вимити і повністю висушити.

дітям з 3-х місяців до 1 року – 0,25g (г) (½ маленької мірної ложки порошку) розвести в 15 ml (мл) кип’яченої води кімнатної температури та вживати 3 рази на день під час або одразу після їжі;

дітям від 1 до 7 років – 2,5g (г) (1 велику мірну ложку порошку) розвести в 50 ml (мл) кип’яченої води кімнатної температури та вживати 3 рази на день під час або одразу після їжі;

дітям від 7 до 14 років – 5,0g (г) (2 великі мірні ложки порошку) розвести в 100 ml (мл) кип’яченої води кімнатної температури та вживати 3 рази на день під час або одразу після їжі;

дітям старше 14 років та дорослим – 7,5g (г) (3 великі мірні ложки порошку) розвести в 100 ml (мл) кип’яченої води кімнатної температури та вживати 3 рази на день під час або одразу після їжі.

Застереження

Застереження. Індивідуальна чутливість до компонентів продукту. Перед прийомом рекомендується проконсультуватися з лікарем.

Не є лікарським засобом.

Дієтичну добавку не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Без ГМО.

Форма випуску

60 g(г) порошку в полімерних флаконах з двома мірними ложками: маленька ложка 0,5 g (г) та велика ложка 2,5 g (г).

Санзим порошок для приготування сиропу флакон 60 г

Склад. Папаїн, пепсин, санзим (α-амілаза фунгального походження).

Міститься в 100 g (г) порошку

Міститься в 5 g (г) порошку

Папаїн

3,2 г

160 мг

Пепсин

1,6 г

80 мг

Санзим

0,4 г

16 мг

Допоміжні речовини: мальтодекстрин, натуральний ароматизатор «лісові ягоди», кислота лимонна, кремнію діоксид, сукралоза.

Властивості. Така комбінація специфічних травних ферментів застосовується при функціональних порушеннях, що обумовлені недостатньою кількістю або дисбалансом гідролізуючих ферментів, неадекватністю секреторних травних функцій, здійснює стимулюючий вплив на секреторно-евакуаторну функцію органів травлення, мобілізуючи власні можливості інтестинальної системи.

Папаїн - фермент з класу каталаз, який схожий за своєю дією на шлунковий сік; виділений у кристалічному виді з соку динного дерева - папайї (Carica papaya). Але на відміну від пепсину, папаїн активний не тільки в кислих, але і в нейтральних і лужних середовищах. Він каталізує гідроліз білків, пептидів і амідів та ефірів, особливо ефективно розщеплює білки м’яса. Важливо, що папаїн не тільки сам має протеолітичну активність, але й потенціює дію інших протеаз.

Пепсин - це фермент, який відіграє значну роль в травленні людини, виконуючи один з важливих етапів у ланцюжку перетворень білків їжі на амінокислоти. Пепсин каталізує гідроліз білків та пептидів. Використовується при порушенні травлення.

Санзим (α-амілаза фунгального походження) – мультиензимний комплекс, отриманий в Японії шляхом ферментації гриба Aspergillus oryzae, який не має аналогів і складається з більш ніж 30-ти різних ферментів: протеази, амілази, ліпази, целюлази, рибонуклеази, пектинази, фосфатази, трипсиногенактивуючого та інших ферментів. Завдяки такому составу, санзим сприяє гідролізу практично всіх компонентів хімусу, включаючи білки, жири, вуглеводи та полісахариди.

Рідка форма комплексу ферментів забезпечує зручність прийому у спинальних хворих, а також дає можливість введення через зонд.

Оскільки до складу препарату входять не тільки «готові» замісні ферменти, але і компоненти, що стимулюють функцію підшлункової залози, власна панкреатична секреція не пригнічується. Тому імовірність виникнення звикання і синдрому «скасування» є мінімальною.

Прийом травних ферментів у складі комплексної терапії сприяє зменшенню проявів абдомінального больового синдрому, кольок, зригувань, метеоризму, підвищеної нервово-рефлекторної збудливості, покращує апетит та процеси травлення.

Може використовуватись при гастроінтестинальних розладах при харчовій непереносимості (непереносимості лактози, гастроінтестінальної харчової алергії) у дітей перших років життя.

Рекомендації щодо застосування. Рекомендовано до раціону харчування як додаткове джерело харчових ензимів природного походження людям, які мають проблеми порушення функції травлення.

Спосіб застосування. Рекомендується вживати свіжоприготований сироп. Перед приготуванням ретельно вимийте руки і простерилізуйте посуд, з якого буде вживатися сироп. Перед використанням мірної ложки, що знаходиться в упаковці, необхідно ретельно її вимити і повністю висушити.
  • дітям з 3-х місяців до 1 року – 0,25g (г) (½ маленької мірної ложки порошку) розвести в 15 ml (мл) кип’яченої води кімнатної температури та вживати 3 рази на день під час або одразу після їжі;

  • дітям від 1 до 7 років – 2,5g (г) (1 велику мірну ложку порошку) розвести в 50 ml (мл) кип’яченої води кімнатної температури та вживати 3 рази на день під час або одразу після їжі;

  • дітям від 7 до 14 років – 5,0g (г) (2 великі мірні ложки порошку) розвести в 100 ml (мл) кип’яченої води кімнатної температури та вживати 3 рази на день під час або одразу після їжі;

  • дітям старше 14 років та дорослим – 7,5g (г) (3 великі мірні ложки порошку) розвести в 100 ml (мл) кип’яченої води кімнатної температури та вживати 3 рази на день під час або одразу після їжі.

Застереження. Індивідуальна чутливість до компонентів продукту. Перед прийомом рекомендується проконсультуватися з лікарем.

Не є лікарським засобом.

Дієтичну добавку не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Без ГМО.

Форма випуску. 60 g(г) порошку в полімерних флаконах з двома мірними ложками: маленька ложка 0,5 g (г) та велика ложка 2,5 g (г).

Увага! Інструкція до препарату на сайті має інформаційне значення. Перед застосуванням ознайомтесь з інструкцією виробника!