Ферментаза Гастро капсулы №20, Macleods Pharmaceuticals Ltd
- Наличными при получении
- Картой на сайте
Сеть аптек «Бажаємо здоров'я» сотрудничает только с проверенными поставщиками. Препараты, поступающие в наши аптеки, проходят все соответствующие этапы реализации лекарственных средств. Больше информации.
Лекарственные препараты и средства, предметы сангигиены и изделия медицинского назначения надлежащего качества, отпущенные из аптек и структурных подразделений, возврату не подлежат. Больше информации.
одна капсула містить:
Активні речовини: панкреатин – 150 мг (mg) в гастрорезистентних гранулах, які мають ферментативну активність: ліпази 10000 од. ЄФ, амілази 8000 од. ЄФ та протеази 600 од. ЄФ, пепсин 25 мг (mg), діастаза 15 мг (mg), целюлаза 15 мг (mg), папаїн 50 мг (mg), альфа-галактозидаза 300 GaIU (ГалМО).
Інгредієнти: панкреатин в гастрорезистентних гранулах, які мають ферментативну активність: ліпази, амілази та протеази, пепсин, діастаза, целюлаза, папаїн, альфа-галактозидаза, антиспікаючий агент кремнію діоксид колоїдний гідратований, стабілізатори: стеарилфумарат натрію та гіпромелоза, сахароза, барвник діоксид титану, антиспікаючий агент очищений тальк, піногасник поліетиленгліколь, барвник хіноліновий жовтий, ізопропиловий спирт, дихлорметан, барвники: спеціальний жовтий FCF та понсо 4R.
це джерело травних ферментів для нормалізації функціонування шлунково-кишкового тракту. Сприяє покращенню засвоєння їжі, зменшенню проявів здуття та газоутворення у кишечнику.
Ферментазу Гастро не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.
Панкреатин - отримують з підшлункової залози свиней. Панкреатин містить ферменти: амілазу, протеазу та ліпазу. Ферменти мають таку саму дію, що й панкреатичний сік, і при застосуванні покращують здатність метаболізувати крохмаль, білки та жири.
Пепсин - є одним з основних протеолітичних ферментів травного тракту. Виробляється в клітинах слизової оболонки шлунка в неактивній формі - як профермент пепсиноген, який перетворюється на активний фермент пепсин у шлунковому вмісті.
Діє на початковому етапі перетравлення білків у травному тракті; у кислому середовищі шлункового вмісту гідролізує білки до пептидів, серед продуктів гідролізує й амінокислоти.
Діастаза - сприяє засвоєнню їжі, багатої на вуглеводи. Амілолітичний фермент діастаза має специфічну активність відносно перетворення крохмалю в декстрозу, мальтозу. При недостатності цього ферменту уповільнюється процес гідролізу, що сприяє утворенню вуглекислого газу (з’являються неприємні відчуття у животі).
Папаїн – речовина рослинного походження, це суміш ферментів, одержаних із соку нестиглих плодів папаї (Carica Papaya), складається із суміші папаїну і хімопапаїну, має широку протеолітичну активність. Може застосовуватись пацієнтами зі зниженою або збереженою кислотоутворювальною функцією шлунка.
Альфа-галактозидаза - натуральний харчовий фермент, який полегшує розщеплення складних вуглеводів, таких як крохмаль і полісахариди, що містяться у бобових, горіхах, деяких зернових, овочах (в тому числі сімейства хрестоцвітних - капусти, броколі та ін.) та інших продуктах. Альфа-галактозидаза покращує перетравлення продуктів, які зазвичай викликають надмірне газоутворення в кишечнику, роблячи їх більш засвоюваними.
Целюлаза – фермент, що належить до класу гідролаз, який каталізує гідроліз β(1,4)-глікозидних зв'язків у целюлозі з утворенням глюкози, тобто гідролізує складні вуглеводи до простих.
дітям старше 3-х років та дорослим по 1 капсулі під час або відразу після вживання їжі запиваючи достатньою кількістю рідини.
індивідуальна чутливість до компонентів, що входять до складу Ферментаза Гастро.
Застереження: вагітним жінкам та жінкам у період годування груддю, застосовувати тільки за призначенням та під наглядом лікаря. Перед початком споживання та при одночасному застосуванні з будь-якими лікарськими засобами рекомендована консультація лікаря. Не перевищувати рекомендовану добову кількість. Не застосовувати після закінчення терміну придатності, що зазначений на упаковці.
Зберігати при температурі не вище 25 °C. Зберігати в недоступному для дітей місці.
вказано на упаковці.
капсули масою 619,59 мг (mg) ± 7,5 %; пакування: по 10 капсул у блістері; по 2 блістери у картонній коробці.
Не є лікарським засобом. Дієтична добавка. Без ГМО.
та його адреса місця провадження діяльності:
“Маклеодс Фармасьютикалс Лімітед”, Хасара № 21, 22, 66, 67 і 68, Ахо-Янгтам, Намчепунг, PO: Раніпул, Сіккім-737135, Пак’янг, Cхід (Сіккім)-737135, Індія.
Представник в Україні: ТОВ “Маклеодс Фармасьютикалс Лімітед”, Україна, 02092, м. Київ, вул. О. Довбуша, 37, Тел./Факс: +38 044 574 42 94, код за ЄДРПОУ 37554108.
Поживна цінність дієтичної добавки:
Інформація щодо поживної цінності
На 100 g (г) дієтичної
добавки
Енергетична цінність
392,34 kcal (ккал)
Вуглеводи
41,82 g (г)
Жири
4,90 g (г)
Білки
45,24 g (г)
Увага! Інструкція до препарату на сайті має інформаційне значення. Перед застосуванням ознайомтесь з інструкцією виробника!
одна капсула містить:
Активні речовини: панкреатин – 150 мг (mg) в гастрорезистентних гранулах, які мають ферментативну активність: ліпази 10000 од. ЄФ, амілази 8000 од. ЄФ та протеази 600 од. ЄФ, пепсин 25 мг (mg), діастаза 15 мг (mg), целюлаза 15 мг (mg), папаїн 50 мг (mg), альфа-галактозидаза 300 GaIU (ГалМО).
Інгредієнти: панкреатин в гастрорезистентних гранулах, які мають ферментативну активність: ліпази, амілази та протеази, пепсин, діастаза, целюлаза, папаїн, альфа-галактозидаза, антиспікаючий агент кремнію діоксид колоїдний гідратований, стабілізатори: стеарилфумарат натрію та гіпромелоза, сахароза, барвник діоксид титану, антиспікаючий агент очищений тальк, піногасник поліетиленгліколь, барвник хіноліновий жовтий, ізопропиловий спирт, дихлорметан, барвники: спеціальний жовтий FCF та понсо 4R.
це джерело травних ферментів для нормалізації функціонування шлунково-кишкового тракту. Сприяє покращенню засвоєння їжі, зменшенню проявів здуття та газоутворення у кишечнику.
Ферментазу Гастро не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.
Панкреатин - отримують з підшлункової залози свиней. Панкреатин містить ферменти: амілазу, протеазу та ліпазу. Ферменти мають таку саму дію, що й панкреатичний сік, і при застосуванні покращують здатність метаболізувати крохмаль, білки та жири.
Пепсин - є одним з основних протеолітичних ферментів травного тракту. Виробляється в клітинах слизової оболонки шлунка в неактивній формі - як профермент пепсиноген, який перетворюється на активний фермент пепсин у шлунковому вмісті.
Діє на початковому етапі перетравлення білків у травному тракті; у кислому середовищі шлункового вмісту гідролізує білки до пептидів, серед продуктів гідролізує й амінокислоти.
Діастаза - сприяє засвоєнню їжі, багатої на вуглеводи. Амілолітичний фермент діастаза має специфічну активність відносно перетворення крохмалю в декстрозу, мальтозу. При недостатності цього ферменту уповільнюється процес гідролізу, що сприяє утворенню вуглекислого газу (з’являються неприємні відчуття у животі).
Папаїн – речовина рослинного походження, це суміш ферментів, одержаних із соку нестиглих плодів папаї (Carica Papaya), складається із суміші папаїну і хімопапаїну, має широку протеолітичну активність. Може застосовуватись пацієнтами зі зниженою або збереженою кислотоутворювальною функцією шлунка.
Альфа-галактозидаза - натуральний харчовий фермент, який полегшує розщеплення складних вуглеводів, таких як крохмаль і полісахариди, що містяться у бобових, горіхах, деяких зернових, овочах (в тому числі сімейства хрестоцвітних - капусти, броколі та ін.) та інших продуктах. Альфа-галактозидаза покращує перетравлення продуктів, які зазвичай викликають надмірне газоутворення в кишечнику, роблячи їх більш засвоюваними.
Целюлаза – фермент, що належить до класу гідролаз, який каталізує гідроліз β(1,4)-глікозидних зв'язків у целюлозі з утворенням глюкози, тобто гідролізує складні вуглеводи до простих.
дітям старше 3-х років та дорослим по 1 капсулі під час або відразу після вживання їжі запиваючи достатньою кількістю рідини.
індивідуальна чутливість до компонентів, що входять до складу Ферментаза Гастро.
Застереження: вагітним жінкам та жінкам у період годування груддю, застосовувати тільки за призначенням та під наглядом лікаря. Перед початком споживання та при одночасному застосуванні з будь-якими лікарськими засобами рекомендована консультація лікаря. Не перевищувати рекомендовану добову кількість. Не застосовувати після закінчення терміну придатності, що зазначений на упаковці.
Зберігати при температурі не вище 25 °C. Зберігати в недоступному для дітей місці.
вказано на упаковці.
капсули масою 619,59 мг (mg) ± 7,5 %; пакування: по 10 капсул у блістері; по 2 блістери у картонній коробці.
Не є лікарським засобом. Дієтична добавка. Без ГМО.
та його адреса місця провадження діяльності:
“Маклеодс Фармасьютикалс Лімітед”, Хасара № 21, 22, 66, 67 і 68, Ахо-Янгтам, Намчепунг, PO: Раніпул, Сіккім-737135, Пак’янг, Cхід (Сіккім)-737135, Індія.
Представник в Україні: ТОВ “Маклеодс Фармасьютикалс Лімітед”, Україна, 02092, м. Київ, вул. О. Довбуша, 37, Тел./Факс: +38 044 574 42 94, код за ЄДРПОУ 37554108.
Поживна цінність дієтичної добавки:
Інформація щодо поживної цінності
На 100 g (г) дієтичної
добавки
Енергетична цінність
392,34 kcal (ккал)
Вуглеводи
41,82 g (г)
Жири
4,90 g (г)
Білки
45,24 g (г)
Ферментаза Гастро
(Fermentaza Gastro)
Склад: одна капсула містить:Активні речовини: панкреатин – 150 мг (mg) в гастрорезистентних гранулах, які мають ферментативну активність: ліпази 10000 од. ЄФ, амілази 8000 од. ЄФ та протеази 600 од. ЄФ, пепсин 25 мг (mg), діастаза 15 мг (mg), целюлаза 15 мг (mg), папаїн 50 мг (mg), альфа-галактозидаза 300 GaIU (ГалМО).
Інгредієнти: панкреатин в гастрорезистентних гранулах, які мають ферментативну активність: ліпази, амілази та протеази, пепсин, діастаза, целюлаза, папаїн, альфа-галактозидаза, антиспікаючий агент кремнію діоксид колоїдний гідратований, стабілізатори: стеарилфумарат натрію та гіпромелоза, сахароза, барвник діоксид титану, антиспікаючий агент очищений тальк, піногасник поліетиленгліколь, барвник хіноліновий жовтий, ізопропиловий спирт, дихлорметан, барвники: спеціальний жовтий FCF та понсо 4R.
Рекомендації щодо застосування: це джерело травних ферментів для нормалізації функціонування шлунково-кишкового тракту. Сприяє покращенню засвоєння їжі, зменшенню проявів здуття та газоутворення у кишечнику.Ферментазу Гастро не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.
Панкреатин - отримують з підшлункової залози свиней. Панкреатин містить ферменти: амілазу, протеазу та ліпазу. Ферменти мають таку саму дію, що й панкреатичний сік, і при застосуванні покращують здатність метаболізувати крохмаль, білки та жири.
Пепсин - є одним з основних протеолітичних ферментів травного тракту. Виробляється в клітинах слизової оболонки шлунка в неактивній формі - як профермент пепсиноген, який перетворюється на активний фермент пепсин у шлунковому вмісті.
Діє на початковому етапі перетравлення білків у травному тракті; у кислому середовищі шлункового вмісту гідролізує білки до пептидів, серед продуктів гідролізує й амінокислоти.
Діастаза - сприяє засвоєнню їжі, багатої на вуглеводи. Амілолітичний фермент діастаза має специфічну активність відносно перетворення крохмалю в декстрозу, мальтозу. При недостатності цього ферменту уповільнюється процес гідролізу, що сприяє утворенню вуглекислого газу (з’являються неприємні відчуття у животі).
Папаїн – речовина рослинного походження, це суміш ферментів, одержаних із соку нестиглих плодів папаї (Carica Papaya), складається із суміші папаїну і хімопапаїну, має широку протеолітичну активність. Може застосовуватись пацієнтами зі зниженою або збереженою кислотоутворювальною функцією шлунка.
Альфа-галактозидаза - натуральний харчовий фермент, який полегшує розщеплення складних вуглеводів, таких як крохмаль і полісахариди, що містяться у бобових, горіхах, деяких зернових, овочах (в тому числі сімейства хрестоцвітних - капусти, броколі та ін.) та інших продуктах. Альфа-галактозидаза покращує перетравлення продуктів, які зазвичай викликають надмірне газоутворення в кишечнику, роблячи їх більш засвоюваними.
Целюлаза – фермент, що належить до класу гідролаз, який каталізує гідроліз β(1,4)-глікозидних зв'язків у целюлозі з утворенням глюкози, тобто гідролізує складні вуглеводи до простих.
Рекомендовано вживати: дітям старше 3-х років та дорослим по 1 капсулі під час або відразу після вживання їжі запиваючи достатньою кількістю рідини. Протипоказання: індивідуальна чутливість до компонентів, що входять до складу Ферментаза Гастро. Застереження: вагітним жінкам та жінкам у період годування груддю, застосовувати тільки за призначенням та під наглядом лікаря. Перед початком споживання та при одночасному застосуванні з будь-якими лікарськими засобами рекомендована консультація лікаря. Не перевищувати рекомендовану добову кількість. Не застосовувати після закінчення терміну придатності, що зазначений на упаковці. Умови зберігання: Зберігати при температурі не вище 25 °C. Зберігати в недоступному для дітей місці. Строк придатності: вказано на упаковці. Форма випуску: капсули масою 619,59 мг (mg) ± 7,5 %; пакування: по 10 капсул у блістері; по 2 блістери у картонній коробці.Не є лікарським засобом. Дієтична добавка. Без ГМО.
Виробник та його адреса місця провадження діяльності:“Маклеодс Фармасьютикалс Лімітед”, Хасара № 21, 22, 66, 67 і 68, Ахо-Янгтам, Намчепунг, PO: Раніпул, Сіккім-737135, Пак’янг, Cхід (Сіккім)-737135, Індія.
Представник в Україні: ТОВ “Маклеодс Фармасьютикалс Лімітед”, Україна, 02092, м. Київ, вул. О. Довбуша, 37, Тел./Факс: +38 044 574 42 94, код за ЄДРПОУ 37554108.
Поживна цінність дієтичної добавки:
Інформація щодо поживної цінності |
На 100 g (г) дієтичної добавки |
Енергетична цінність |
392,34 kcal (ккал) |
Вуглеводи |
41,82 g (г) |
Жири |
4,90 g (г) |
Білки |
45,24 g (г) |
Увага! Інструкція до препарату на сайті має інформаційне значення. Перед застосуванням ознайомтесь з інструкцією виробника!