Борсуковий жир пляшка скляна 250 г, Жаклин плюс

Код товару
104317
Loading ...
Оплата
Опис
  • Готівкою при отриманні
  • Картою на сайті
Гарантія
Опис

Мережа аптек «Бажаємо здоров'я» співпрацює лише з перевіреними постачальниками. Препарати, які надходять в наші аптеки проходять усі відповідні етапи реалізації лікарських засобів. Більше інформації.

Повернення
Опис

Лікарські препарати та засоби, предмети сангігієни та вироби медичного призначення належної якості, відпущені з аптек та їх структурних підрозділів, поверненню не підлягають. Більше інформації.

Характеристики
Бренд
Форма випуску
Умови відпуску
Виробник
Країна виробництва
Спосіб введення
Первинна упаковка
пляшка
Температура зберігання
до 25°C
Реєстрація
05.03.02-04/49289
Інструкція для Борсуковий жир пляшка скляна 250 г Роздрукувати
Склад

100 g (г) борсуковоrо жиру містять:

вітаміни: А — 180 µg (мкг), Е — 0,51 mg (мг); F — 27,94 g (г); насичені жирні кислоти — 17,95%; ненасичені жирні кислоти — 78,17%, зокрема ліноленова (омега-3) — 19,62%; лінолева (омега-6) — 8,32 %; олеїнова (омега-9) — 48,32%.

Характеристика
Властивості

борсукового жиру:

– активує процеси регенерації тканин легеневої системи;

– прискорює заживлення язв та ерозій на слизовій оболонці ШКТ завдяки наявності в складі вітамінІв А, Е, F;

– завдяки наявності омега-3 та омега-6 жирних кислот можливе зниження рівня ХС;

– сприяє покращенню білкового обміну через вміст природних антиоксидантів — вітамінів А, Е, органічних та поліненасичених жирних кислот.

Вживати

борсуковий жир внутрішньо як допоміжний засіб:

– при застуді, бронхіті, грипі, ангіні, ОРЗ, запаленні легень. Борсуковий жир також добре себе показує в комплексній терапії при лікуванні туберкульозу та деяких видів БА;

– при запальних процесах ШКТ та для нормалізації травлення;

– для підвищення імунітету і стійкості організму до інфекцій та вірусів;

– для відновлення сил та працездатності при фізичних перевантаженнях;

– після тривалого вживання фармпрепаратів.

Дуже ефективні розтирання або накладення теплого компресу з борсуковим жиром у ділянці грудноі клітки дорослим та дітям при відсутності підвищеної температури тіла.

Рекомендації з вживання

може бути рекомендована як додаткове джерело жиророзчинних вітамінів А, Е, F та ненасичених жирних кислот омега 3-6-9. Сприяе нормалізації функціонування дихальної системи організму, ШКТ, зміцненню імунітету.

Мае антиоксидантні, імуномодулюючі, бактерицидні та загальнозміцнюючі властивості.

Спосіб вживання

(рідина): перед їдою 2–3 рази на добу:

– дорослим та дітям віком від 14 років по 1 столовій ложці;

– дітям віком 7–14 років по 1 чайній ложці;

– дітям віком 4–7 років по ½ чайної ложки.

Для рідини: допускається осад. Перед вживанням збовтати!

Спосіб вживання (капсули): перед їдою 2–3 рази на добу.

капсули по 0,3 g (г):

– дітям віком 4–7 років по 1 капсулі;

– дітям віком 7–14 років по 2 капсули;

– дорослим та дітям віком від 14 років по 4–7 капсул.

капсули по 0,5 g (г):

– дітям віком 7–14 років по 1 капсулі;

– дорослим та дітям віком від 14 років по 2–3 капсули.

Рекомендовано порадитися з лікарем.

Термін вживання

1 міс. В подальшому термін вживання узгоджувати з лікарем.

Протипоказання

підвищена чутливість.

Особливості застосування

не перевищувати рекомендовану добову дозу.

Не слід використовувати як заміну повноцінному раціону харчування.

Дітям вживати під наглядом дорослих.

Особам з хронічними захворюваннями і жінкам у період вагітності та годування грудьми вживати за рекомендацією лікаря.

Не є лікарським засобом.

Не містить

ГМО.

Умови зберігання

в оригінальній упаковці в сухому та недоступному для дітей місці при температурі 0–25 °С.

Увага! Інструкція до препарату на сайті має інформаційне значення. Перед застосуванням ознайомтесь з інструкцією виробника!

Завантажити сертифікат відповідності
Даний сертифікат має інформаційний характер. Під кожну серію препарату видається окремий сертифікат, який матиме окремі реквізити.
Інструкція для Борсуковий жир пляшка скляна 250 г Роздрукувати
Склад
Характеристика
Властивості
Вживати
Рекомендації з вживання
Спосіб вживання
Термін вживання
Протипоказання
Особливості застосування
Не містить
Умови зберігання
Склад

100 g (г) борсуковоrо жиру містять:

вітаміни: А — 180 µg (мкг), Е — 0,51 mg (мг); F — 27,94 g (г); насичені жирні кислоти — 17,95%; ненасичені жирні кислоти — 78,17%, зокрема ліноленова (омега-3) — 19,62%; лінолева (омега-6) — 8,32 %; олеїнова (омега-9) — 48,32%.

Характеристика
Властивості

борсукового жиру:

– активує процеси регенерації тканин легеневої системи;

– прискорює заживлення язв та ерозій на слизовій оболонці ШКТ завдяки наявності в складі вітамінІв А, Е, F;

– завдяки наявності омега-3 та омега-6 жирних кислот можливе зниження рівня ХС;

– сприяє покращенню білкового обміну через вміст природних антиоксидантів — вітамінів А, Е, органічних та поліненасичених жирних кислот.

Вживати

борсуковий жир внутрішньо як допоміжний засіб:

– при застуді, бронхіті, грипі, ангіні, ОРЗ, запаленні легень. Борсуковий жир також добре себе показує в комплексній терапії при лікуванні туберкульозу та деяких видів БА;

– при запальних процесах ШКТ та для нормалізації травлення;

– для підвищення імунітету і стійкості організму до інфекцій та вірусів;

– для відновлення сил та працездатності при фізичних перевантаженнях;

– після тривалого вживання фармпрепаратів.

Дуже ефективні розтирання або накладення теплого компресу з борсуковим жиром у ділянці грудноі клітки дорослим та дітям при відсутності підвищеної температури тіла.

Рекомендації з вживання

може бути рекомендована як додаткове джерело жиророзчинних вітамінів А, Е, F та ненасичених жирних кислот омега 3-6-9. Сприяе нормалізації функціонування дихальної системи організму, ШКТ, зміцненню імунітету.

Мае антиоксидантні, імуномодулюючі, бактерицидні та загальнозміцнюючі властивості.

Спосіб вживання

(рідина): перед їдою 2–3 рази на добу:

– дорослим та дітям віком від 14 років по 1 столовій ложці;

– дітям віком 7–14 років по 1 чайній ложці;

– дітям віком 4–7 років по ½ чайної ложки.

Для рідини: допускається осад. Перед вживанням збовтати!

Спосіб вживання (капсули): перед їдою 2–3 рази на добу.

капсули по 0,3 g (г):

– дітям віком 4–7 років по 1 капсулі;

– дітям віком 7–14 років по 2 капсули;

– дорослим та дітям віком від 14 років по 4–7 капсул.

капсули по 0,5 g (г):

– дітям віком 7–14 років по 1 капсулі;

– дорослим та дітям віком від 14 років по 2–3 капсули.

Рекомендовано порадитися з лікарем.

Термін вживання

1 міс. В подальшому термін вживання узгоджувати з лікарем.

Протипоказання

підвищена чутливість.

Особливості застосування

не перевищувати рекомендовану добову дозу.

Не слід використовувати як заміну повноцінному раціону харчування.

Дітям вживати під наглядом дорослих.

Особам з хронічними захворюваннями і жінкам у період вагітності та годування грудьми вживати за рекомендацією лікаря.

Не є лікарським засобом.

Не містить

ГМО.

Умови зберігання

в оригінальній упаковці в сухому та недоступному для дітей місці при температурі 0–25 °С.

БОРСУКОВИЙ ЖИР інструкція із застосування

Склад

100 g (г) борсуковоrо жиру містять:

вітаміни: А — 180 µg (мкг), Е — 0,51 mg (мг); F — 27,94 g (г); насичені жирні кислоти — 17,95%; ненасичені жирні кислоти — 78,17%, зокрема ліноленова (омега-3) — 19,62%; лінолева (омега-6) — 8,32 %; олеїнова (омега-9) — 48,32%.

Характеристика

властивості борсукового жиру:

– активує процеси регенерації тканин легеневої системи;

– прискорює заживлення язв та ерозій на слизовій оболонці ШКТ завдяки наявності в складі вітамінІв А, Е, F;

– завдяки наявності омега-3 та омега-6 жирних кислот можливе зниження рівня ХС;

– сприяє покращенню білкового обміну через вміст природних антиоксидантів — вітамінів А, Е, органічних та поліненасичених жирних кислот.

Вживати борсуковий жир внутрішньо як допоміжний засіб:

– при застуді, бронхіті, грипі, ангіні, ОРЗ, запаленні легень. Борсуковий жир також добре себе показує в комплексній терапії при лікуванні туберкульозу та деяких видів БА;

– при запальних процесах ШКТ та для нормалізації травлення;

– для підвищення імунітету і стійкості організму до інфекцій та вірусів;

– для відновлення сил та працездатності при фізичних перевантаженнях;

– після тривалого вживання фармпрепаратів.

Дуже ефективні розтирання або накладення теплого компресу з борсуковим жиром у ділянці грудноі клітки дорослим та дітям при відсутності підвищеної температури тіла.

Рекомендації з вживання

може бути рекомендована як додаткове джерело жиророзчинних вітамінів А, Е, F та ненасичених жирних кислот омега 3-6-9. Сприяе нормалізації функціонування дихальної системи організму, ШКТ, зміцненню імунітету.

Мае антиоксидантні, імуномодулюючі, бактерицидні та загальнозміцнюючі властивості.

Спосіб вживання (рідина): перед їдою 2–3 рази на добу:

– дорослим та дітям віком від 14 років по 1 столовій ложці;

– дітям віком 7–14 років по 1 чайній ложці;

– дітям віком 4–7 років по ½ чайної ложки.

Для рідини: допускається осад. Перед вживанням збовтати!

Спосіб вживання (капсули): перед їдою 2–3 рази на добу.

капсули по 0,3 g (г):

– дітям віком 4–7 років по 1 капсулі;

– дітям віком 7–14 років по 2 капсули;

– дорослим та дітям віком від 14 років по 4–7 капсул.

капсули по 0,5 g (г):

– дітям віком 7–14 років по 1 капсулі;

– дорослим та дітям віком від 14 років по 2–3 капсули.

Рекомендовано порадитися з лікарем.

Термін вживання: 1 міс. В подальшому термін вживання узгоджувати з лікарем.

Протипоказання

підвищена чутливість.

Особливості застосування

не перевищувати рекомендовану добову дозу.

Не слід використовувати як заміну повноцінному раціону харчування.

Дітям вживати під наглядом дорослих.

Особам з хронічними захворюваннями і жінкам у період вагітності та годування грудьми вживати за рекомендацією лікаря.

Не є лікарським засобом.

Не містить ГМО.

Умови зберігання

в оригінальній упаковці в сухому та недоступному для дітей місці при температурі 0–25 °С.

Увага! Інструкція до препарату на сайті має інформаційне значення. Перед застосуванням ознайомтесь з інструкцією виробника!