Гарбуза насіння олія флакон 200 мл, Екооил

Код товару
300086
Loading ...
Оплата
Опис
  • Готівкою при отриманні
  • Картою на сайті
Гарантія
Опис

Мережа аптек «Бажаємо здоров'я» співпрацює лише з перевіреними постачальниками. Препарати, які надходять в наші аптеки проходять усі відповідні етапи реалізації лікарських засобів. Більше інформації.

Повернення
Опис

Лікарські препарати та засоби, предмети сангігієни та вироби медичного призначення належної якості, відпущені з аптек та їх структурних підрозділів, поверненню не підлягають. Більше інформації.

Характеристики
Бренд
Форма випуску
Умови відпуску
Виробник
Країна виробництва
Спосіб введення
Первинна упаковка
флакон
Температура зберігання
від 5°C до 25°C
Реєстрація
602-123-20-2/9498
Інструкція для Гарбуза насіння олія флакон 200 мл Роздрукувати
Опис

Прозора масляниста рідина (допускається наявність незначного осаду), без сторонніх включень, від світло-жовтого до зеленувато-бурого кольору. Запах та смак специфічні, обумовлені сировиною.

Склад

Олія гарбуза містить комплекс таких біологічно активних речовин, як поліненасичені жирні кислоти: ліноленову (Омега-3), лінолеву (Омега-6), пальмітинову, стеаринову, олеїнову, арахідонову та інш.; каротиноїди, токофероли, фосфоліпіди, фосфатиди; магній, залізо, селен, цинк, калій, кальцій та інш.; вітаміни А, Е.

Властивості

Олія гарбуза завдяки неповторному хімічному складу має загальнозміцнюючі, антиоксидантні, протисклеротичні, гепатопротекторні, жовчогінні, антигіпертензивні, протизапальні, регенеруючі, незначні бактеріостатичні властивості.

Рекомендації до споживання

Систематичний прийом олії гарбуза допомагає знизити рівень холестерину в крові, підвищити еластичність судин, тим самим сприяє профілактиці серцево-судинних захворювань, нормалізації обміну речовин і схудненню (сприяє спалюванню жирів).

В дієтичному харчуванні олію гарбуза використовують при захворюваннях печінки (хронічний гепатит, цироз печінки, дистрофія печінки, холестаз, холелітіаз, холециститі), жовчнокам'яній хворобі; гастритах (нормалізує рівень кислотності шлункового соку та сприяє регенерації слизової оболонки шлунку), виразковій хворобі шлунка й дванадцятипалої кишки, гастродуоденітах, запорах. Олія гарбуза має жовчогінні властивості та сприяє поліпшенню перистальтики кишківника, таким чином допомагає організму очиститися від токсинів і шлаків.

Регулярне вживання олії гарбуза позитивно позначається на захисних функціях організму, підвищує опірність до різного роду інфекційних захворювань, знижує ризик розвитку хронічних недуг; тонізує нервову систему і регулює діяльність м'язів; підвищує рівень гемоглобіну в крові; зміцнює кісткову тканину; являється профілактикою цукрового діабету.

Сприятливий вплив на сечостатеву систему робить олію гарбуза цінним продуктом для чоловіків, у яких є проблеми з передміхуровою залозою (доброякісна гіперплазія передміхурової залози), кого турбує еректильна дисфункція, захворювання сечового міхура, нирок та уретри. Крім протизапальної та протипухлинної дії, вживання олії позитивно впливає на сперматогенез і ерекцію.

Олія гарбуза являється дуже ефективним засобом для здоров'я шкіри. Вона володіє відмінними зволожуючими, поживними, ранозагоювальними, протиалергенними і антисептичними властивостями, допомагає зробити шкіру більш пружною і еластичною, а також уповільнити її старіння. Крім того, вона сприяє поліпшенню росту волосся та позбавленню від лупи природним шляхом.

Рекомендовано порадитися з лікарем.

Спосіб вживання

дорослим та дітям від 12 років по 1 чайній ложці (або саше) за 30 хвилин до їжі, не запиваючи, двічі на добу. Можна додавати олію у холодні страви з овочами. Не можна підігрівати олію або жарити на ній.

Термін вживання

3-4 тижні. В подальшому термін вживання узгоджувати з лікарем

Протипоказання

особиста чутливість до компонентів.

Застереження

Застереження: не перевищувати рекомендовану добову дозу, не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Поживна цінність рекомендованої щоденної кількості, 2 ч ложки(саше), 9,15 г: жири - 9,1 г.

Калорійність рекомендованої щоденної кількості, 2 ч ложки(саше), 9,15 г: 85,0 кКал/356,1 кДж.

Умови зберігання

у сухому, захищеному від світла , недоступному для дітей місці, при температурі від 5°С до 20°С.

Форма випуску

пляшки з темного скла або флакони з пластмаси місткістю 50, 100, 150, 200, 250, 500 мл. Саше пакети (8-10г).

Не є лікарським засобом.

Без ГМО.

Строк придатності

18 місяців.

Після відкривання флакона зберігати у холодильнику за температури (4 ±2) °С не більше 2 тижнів.

ТУ У 10.8-39489502-001:2014

Виробник

ТОВ «ТК ЕКООИЛ», 02088, Україна, м. Київ, вул. Є. Харченко, 55; 098-621-22-24, E-mail: [email protected]; www.ecooil.kiev.ua; адреса потужностей виробництва: 07452, Київська обл., Броварський р-н, с. Зоря, вул. Гагаріна, 36; 08304, Київська обл., м. Бориспіль, вул. Завокзальна, 9В.

Увага! Інструкція до препарату на сайті має інформаційне значення. Перед застосуванням ознайомтесь з інструкцією виробника!

Інструкція для Гарбуза насіння олія флакон 200 мл Роздрукувати
Опис
Склад
Властивості
Рекомендації до споживання
Спосіб вживання
Термін вживання
Протипоказання
Застереження
Умови зберігання
Форма випуску
Строк придатності
Виробник
Опис

Прозора масляниста рідина (допускається наявність незначного осаду), без сторонніх включень, від світло-жовтого до зеленувато-бурого кольору. Запах та смак специфічні, обумовлені сировиною.

Склад

Олія гарбуза містить комплекс таких біологічно активних речовин, як поліненасичені жирні кислоти: ліноленову (Омега-3), лінолеву (Омега-6), пальмітинову, стеаринову, олеїнову, арахідонову та інш.; каротиноїди, токофероли, фосфоліпіди, фосфатиди; магній, залізо, селен, цинк, калій, кальцій та інш.; вітаміни А, Е.

Властивості

Олія гарбуза завдяки неповторному хімічному складу має загальнозміцнюючі, антиоксидантні, протисклеротичні, гепатопротекторні, жовчогінні, антигіпертензивні, протизапальні, регенеруючі, незначні бактеріостатичні властивості.

Рекомендації до споживання

Систематичний прийом олії гарбуза допомагає знизити рівень холестерину в крові, підвищити еластичність судин, тим самим сприяє профілактиці серцево-судинних захворювань, нормалізації обміну речовин і схудненню (сприяє спалюванню жирів).

В дієтичному харчуванні олію гарбуза використовують при захворюваннях печінки (хронічний гепатит, цироз печінки, дистрофія печінки, холестаз, холелітіаз, холециститі), жовчнокам'яній хворобі; гастритах (нормалізує рівень кислотності шлункового соку та сприяє регенерації слизової оболонки шлунку), виразковій хворобі шлунка й дванадцятипалої кишки, гастродуоденітах, запорах. Олія гарбуза має жовчогінні властивості та сприяє поліпшенню перистальтики кишківника, таким чином допомагає організму очиститися від токсинів і шлаків.

Регулярне вживання олії гарбуза позитивно позначається на захисних функціях організму, підвищує опірність до різного роду інфекційних захворювань, знижує ризик розвитку хронічних недуг; тонізує нервову систему і регулює діяльність м'язів; підвищує рівень гемоглобіну в крові; зміцнює кісткову тканину; являється профілактикою цукрового діабету.

Сприятливий вплив на сечостатеву систему робить олію гарбуза цінним продуктом для чоловіків, у яких є проблеми з передміхуровою залозою (доброякісна гіперплазія передміхурової залози), кого турбує еректильна дисфункція, захворювання сечового міхура, нирок та уретри. Крім протизапальної та протипухлинної дії, вживання олії позитивно впливає на сперматогенез і ерекцію.

Олія гарбуза являється дуже ефективним засобом для здоров'я шкіри. Вона володіє відмінними зволожуючими, поживними, ранозагоювальними, протиалергенними і антисептичними властивостями, допомагає зробити шкіру більш пружною і еластичною, а також уповільнити її старіння. Крім того, вона сприяє поліпшенню росту волосся та позбавленню від лупи природним шляхом.

Рекомендовано порадитися з лікарем.

Спосіб вживання

дорослим та дітям від 12 років по 1 чайній ложці (або саше) за 30 хвилин до їжі, не запиваючи, двічі на добу. Можна додавати олію у холодні страви з овочами. Не можна підігрівати олію або жарити на ній.

Термін вживання

3-4 тижні. В подальшому термін вживання узгоджувати з лікарем

Протипоказання

особиста чутливість до компонентів.

Застереження

Застереження: не перевищувати рекомендовану добову дозу, не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Поживна цінність рекомендованої щоденної кількості, 2 ч ложки(саше), 9,15 г: жири - 9,1 г.

Калорійність рекомендованої щоденної кількості, 2 ч ложки(саше), 9,15 г: 85,0 кКал/356,1 кДж.

Умови зберігання

у сухому, захищеному від світла , недоступному для дітей місці, при температурі від 5°С до 20°С.

Форма випуску

пляшки з темного скла або флакони з пластмаси місткістю 50, 100, 150, 200, 250, 500 мл. Саше пакети (8-10г).

Не є лікарським засобом.

Без ГМО.

Строк придатності

18 місяців.

Після відкривання флакона зберігати у холодильнику за температури (4 ±2) °С не більше 2 тижнів.

ТУ У 10.8-39489502-001:2014

Виробник

ТОВ «ТК ЕКООИЛ», 02088, Україна, м. Київ, вул. Є. Харченко, 55; 098-621-22-24, E-mail: [email protected]; www.ecooil.kiev.ua; адреса потужностей виробництва: 07452, Київська обл., Броварський р-н, с. Зоря, вул. Гагаріна, 36; 08304, Київська обл., м. Бориспіль, вул. Завокзальна, 9В.

Дієтична добавка «Олія гарбуза»

Нерафінована олія з насіння гарбуза, отримана методом холодного віджиму, що дозволяє зберегти природні цілющі властивості

Опис: Прозора масляниста рідина (допускається наявність незначного осаду), без сторонніх включень, від світло-жовтого до зеленувато-бурого кольору. Запах та смак специфічні, обумовлені сировиною.

Склад: Олія гарбуза містить комплекс таких біологічно активних речовин, як поліненасичені жирні кислоти: ліноленову (Омега-3), лінолеву (Омега-6), пальмітинову, стеаринову, олеїнову, арахідонову та інш.; каротиноїди, токофероли, фосфоліпіди, фосфатиди; магній, залізо, селен, цинк, калій, кальцій та інш.; вітаміни А, Е.

Властивості: Олія гарбуза завдяки неповторному хімічному складу має загальнозміцнюючі, антиоксидантні, протисклеротичні, гепатопротекторні, жовчогінні, антигіпертензивні, протизапальні, регенеруючі, незначні бактеріостатичні властивості.

Рекомендації до споживання: Систематичний прийом олії гарбуза допомагає знизити рівень холестерину в крові, підвищити еластичність судин, тим самим сприяє профілактиці серцево-судинних захворювань, нормалізації обміну речовин і схудненню (сприяє спалюванню жирів).

В дієтичному харчуванні олію гарбуза використовують при захворюваннях печінки (хронічний гепатит, цироз печінки, дистрофія печінки, холестаз, холелітіаз, холециститі), жовчнокам'яній хворобі; гастритах (нормалізує рівень кислотності шлункового соку та сприяє регенерації слизової оболонки шлунку), виразковій хворобі шлунка й дванадцятипалої кишки, гастродуоденітах, запорах. Олія гарбуза має жовчогінні властивості та сприяє поліпшенню перистальтики кишківника, таким чином допомагає організму очиститися від токсинів і шлаків.

Регулярне вживання олії гарбуза позитивно позначається на захисних функціях організму, підвищує опірність до різного роду інфекційних захворювань, знижує ризик розвитку хронічних недуг; тонізує нервову систему і регулює діяльність м'язів; підвищує рівень гемоглобіну в крові; зміцнює кісткову тканину; являється профілактикою цукрового діабету.

Сприятливий вплив на сечостатеву систему робить олію гарбуза цінним продуктом для чоловіків, у яких є проблеми з передміхуровою залозою (доброякісна гіперплазія передміхурової залози), кого турбує еректильна дисфункція, захворювання сечового міхура, нирок та уретри. Крім протизапальної та протипухлинної дії, вживання олії позитивно впливає на сперматогенез і ерекцію.

Олія гарбуза являється дуже ефективним засобом для здоров'я шкіри. Вона володіє відмінними зволожуючими, поживними, ранозагоювальними, протиалергенними і антисептичними властивостями, допомагає зробити шкіру більш пружною і еластичною, а також уповільнити її старіння. Крім того, вона сприяє поліпшенню росту волосся та позбавленню від лупи природним шляхом.

Рекомендовано порадитися з лікарем.

Спосіб вживання: дорослим та дітям від 12 років по 1 чайній ложці (або саше) за 30 хвилин до їжі, не запиваючи, двічі на добу. Можна додавати олію у холодні страви з овочами. Не можна підігрівати олію або жарити на ній.

Термін вживання:3-4 тижні. В подальшому термін вживання узгоджувати з лікарем

Протипоказання: особиста чутливість до компонентів.

Застереження: не перевищувати рекомендовану добову дозу, не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Поживна цінність рекомендованої щоденної кількості, 2 ч ложки(саше), 9,15 г: жири - 9,1 г.

Калорійність рекомендованої щоденної кількості, 2 ч ложки(саше), 9,15 г: 85,0 кКал/356,1 кДж.

Умови зберігання : у сухому, захищеному від світла , недоступному для дітей місці, при температурі від 5°С до 20°С.

Форма випуску: пляшки з темного скла або флакони з пластмаси місткістю 50, 100, 150, 200, 250, 500 мл. Саше пакети (8-10г).

Не є лікарським засобом.

Без ГМО.

Строк придатності: 18 місяців.

Після відкривання флакона зберігати у холодильнику за температури (4 ±2) °С не більше 2 тижнів.

ТУ У 10.8-39489502-001:2014

Виробник: ТОВ «ТК ЕКООИЛ», 02088, Україна, м. Київ, вул. Є. Харченко, 55; 098-621-22-24, E-mail: [email protected]; www.ecooil.kiev.ua; адреса потужностей виробництва: 07452, Київська обл., Броварський р-н, с. Зоря, вул. Гагаріна, 36; 08304, Київська обл., м. Бориспіль, вул. Завокзальна, 9В.

Увага! Інструкція до препарату на сайті має інформаційне значення. Перед застосуванням ознайомтесь з інструкцією виробника!