Розторопші олія флакон 100 мл, Екооил
- Готівкою при отриманні
- Картою на сайті
Мережа аптек «Бажаємо здоров'я» співпрацює лише з перевіреними постачальниками. Препарати, які надходять в наші аптеки проходять усі відповідні етапи реалізації лікарських засобів. Більше інформації.
Лікарські препарати та засоби, предмети сангігієни та вироби медичного призначення належної якості, відпущені з аптек та їх структурних підрозділів, поверненню не підлягають. Більше інформації.
Прозора масляниста рідина (допускається наявність незначного осаду), без сторонніх включень, від світло-жовтого до темно-коричневого кольору. Запах та смак специфічні, обумовлені сировиною.
Олія розторопші - джерело поліненасичених жирних кислот: лінолева (Омега-6), олеїнова (Омега-9), пальмітинова, стеаринова, інш.; каротиноїдів, хлорофілів, силімарину; калію, кальцію, магнію, марганецю, заліза, цинку, хрому, селену, міді, алюмінію, ванадію, бору та інш.; вітамінів А, Е, D, К.
Олія розторопші завдяки неповторному хімічному складу має гепатопротекторні, регенеруючі, антитоксичні, ранозагоювальні, протизапальні, загальнозміцнюючі, протисклеротичні, жовчогінні властивості.
Головним достоїнством олії розторопші є наявність у її складі потужного гепатопротектора - силімарину, який надійно захищає гепатоцити (клітини печінки), сприяє їх регенерації, блокує розвиток запальних процесів у печінці, жовчному міхурі та жовчовивідних шляхах, підсилює вироблення жовчі та її відвід з організму. Саме цим обумовлене широке застосування олії розторопші у дієтичному харчуванні для профілактики та комплексного лікування цирозу печінки, гепатиту, холангіту, холецистохолангіту, дискінезії жовчовивідних шляхів, жовчнокам'яної хвороби тощо.
Олія розторопші в харчовому раціоні застосовується для сприяння нормалізації обміну речовин, особливо ліпідного, профілактики та лікування атеросклерозу, інфарктів та інсультів, артеріальної гіпертонії, ішемічної хвороби серця, варикозного розширення вен завдяки здатності знижувати рівень холестерину в крові та підвищувати еластичність судин. Систематичне її вживання сприяє підвищенню імунітету. Олія розторопші ефективно бореться з ожирінням, сприяє поліпшенню перистальтики кишківника.
олії розторопші допомагає покращити зір, зміцнити сітківку ока, робить її міцнішою та еластичнішою. Олія розторопші сприяє швидкому загоюванню ран і затягуванню опіків без утворення грубого рубця, сприяє регенерації шкіри, захищає її від передчасного старіння, запобігає появі на шкірі «судинних зірочок», нормалізує секреторну функцію сальних залоз шкіри, підсилює циркуляцію крові та лімфи в підшкірно-жировому шарі, перешкоджаючи утворенню целюлітних відкладень.
Рекомендовано порадитися з лікарем.
дорослим та дітям від 12 років по 1 чайній ложці (або саше) за 30 хвилин до їжі, не запиваючи, двічі на добу. Можна додавати олію у холодні страви з овочами. Не можна підігрівати олію або жарити на ній.
3-4 тижні. В подальшому термін вживання узгоджувати з лікарем.
особиста чутливість до компонентів.
Застереження: не перевищувати рекомендовану добову дозу, не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.
Поживна цінність рекомендованої щоденної кількості, 2 ч ложки(саше), 9,15 г: жири - 9,1 г.
Калорійність рекомендованої щоденної кількості, 2 ч ложки(саше), 9,15 г: 84,4 кКал/353,5 кДж.
у сухому, захищеному від світла , недоступному для дітей місці, при температурі від 5°С до 20°С.
пляшки з темного скла або флакони з пластмаси місткістю 50, 100, 150, 200, 250, 500 мл. Саше пакети (8-10г).
Не є лікарським засобом.
Без ГМО.
18 місяців.
Після відкривання флакона зберігати у холодильнику за температури (4 ±2) °С не більше 2 тижнів.
ТУ У 10.8-39489502-001:2014
ТОВ «ТК ЕКООИЛ», 02088, Україна, м. Київ, вул. Є. Харченко, 55; 098-621-22-24, E-mail: [email protected]; www.ecooil.kiev.ua; адреса потужностей виробництва: 07452, Київська обл., Броварський р-н, с. Зоря, вул. Гагаріна, 36; 08304, Київська обл., м. Бориспіль, вул. Завокзальна, 9В.
Увага! Інструкція до препарату на сайті має інформаційне значення. Перед застосуванням ознайомтесь з інструкцією виробника!
Прозора масляниста рідина (допускається наявність незначного осаду), без сторонніх включень, від світло-жовтого до темно-коричневого кольору. Запах та смак специфічні, обумовлені сировиною.
Олія розторопші - джерело поліненасичених жирних кислот: лінолева (Омега-6), олеїнова (Омега-9), пальмітинова, стеаринова, інш.; каротиноїдів, хлорофілів, силімарину; калію, кальцію, магнію, марганецю, заліза, цинку, хрому, селену, міді, алюмінію, ванадію, бору та інш.; вітамінів А, Е, D, К.
Олія розторопші завдяки неповторному хімічному складу має гепатопротекторні, регенеруючі, антитоксичні, ранозагоювальні, протизапальні, загальнозміцнюючі, протисклеротичні, жовчогінні властивості.
Головним достоїнством олії розторопші є наявність у її складі потужного гепатопротектора - силімарину, який надійно захищає гепатоцити (клітини печінки), сприяє їх регенерації, блокує розвиток запальних процесів у печінці, жовчному міхурі та жовчовивідних шляхах, підсилює вироблення жовчі та її відвід з організму. Саме цим обумовлене широке застосування олії розторопші у дієтичному харчуванні для профілактики та комплексного лікування цирозу печінки, гепатиту, холангіту, холецистохолангіту, дискінезії жовчовивідних шляхів, жовчнокам'яної хвороби тощо.
Олія розторопші в харчовому раціоні застосовується для сприяння нормалізації обміну речовин, особливо ліпідного, профілактики та лікування атеросклерозу, інфарктів та інсультів, артеріальної гіпертонії, ішемічної хвороби серця, варикозного розширення вен завдяки здатності знижувати рівень холестерину в крові та підвищувати еластичність судин. Систематичне її вживання сприяє підвищенню імунітету. Олія розторопші ефективно бореться з ожирінням, сприяє поліпшенню перистальтики кишківника.
олії розторопші допомагає покращити зір, зміцнити сітківку ока, робить її міцнішою та еластичнішою. Олія розторопші сприяє швидкому загоюванню ран і затягуванню опіків без утворення грубого рубця, сприяє регенерації шкіри, захищає її від передчасного старіння, запобігає появі на шкірі «судинних зірочок», нормалізує секреторну функцію сальних залоз шкіри, підсилює циркуляцію крові та лімфи в підшкірно-жировому шарі, перешкоджаючи утворенню целюлітних відкладень.
Рекомендовано порадитися з лікарем.
дорослим та дітям від 12 років по 1 чайній ложці (або саше) за 30 хвилин до їжі, не запиваючи, двічі на добу. Можна додавати олію у холодні страви з овочами. Не можна підігрівати олію або жарити на ній.
3-4 тижні. В подальшому термін вживання узгоджувати з лікарем.
особиста чутливість до компонентів.
Застереження: не перевищувати рекомендовану добову дозу, не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.
Поживна цінність рекомендованої щоденної кількості, 2 ч ложки(саше), 9,15 г: жири - 9,1 г.
Калорійність рекомендованої щоденної кількості, 2 ч ложки(саше), 9,15 г: 84,4 кКал/353,5 кДж.
у сухому, захищеному від світла , недоступному для дітей місці, при температурі від 5°С до 20°С.
пляшки з темного скла або флакони з пластмаси місткістю 50, 100, 150, 200, 250, 500 мл. Саше пакети (8-10г).
Не є лікарським засобом.
Без ГМО.
18 місяців.
Після відкривання флакона зберігати у холодильнику за температури (4 ±2) °С не більше 2 тижнів.
ТУ У 10.8-39489502-001:2014
ТОВ «ТК ЕКООИЛ», 02088, Україна, м. Київ, вул. Є. Харченко, 55; 098-621-22-24, E-mail: [email protected]; www.ecooil.kiev.ua; адреса потужностей виробництва: 07452, Київська обл., Броварський р-н, с. Зоря, вул. Гагаріна, 36; 08304, Київська обл., м. Бориспіль, вул. Завокзальна, 9В.
Дієтична добавка «Олія розторопші»
Нерафінована олія з насіння розторопші, отримана методом холодного віджиму, що дозволяє зберегти природні цілющі властивості
Опис: Прозора масляниста рідина (допускається наявність незначного осаду), без сторонніх включень, від світло-жовтого до темно-коричневого кольору. Запах та смак специфічні, обумовлені сировиною. Склад: Олія розторопші - джерело поліненасичених жирних кислот: лінолева (Омега-6), олеїнова (Омега-9), пальмітинова, стеаринова, інш.; каротиноїдів, хлорофілів, силімарину; калію, кальцію, магнію, марганецю, заліза, цинку, хрому, селену, міді, алюмінію, ванадію, бору та інш.; вітамінів А, Е, D, К. Властивості: Олія розторопші завдяки неповторному хімічному складу має гепатопротекторні, регенеруючі, антитоксичні, ранозагоювальні, протизапальні, загальнозміцнюючі, протисклеротичні, жовчогінні властивості. Рекомендації до споживання: Головним достоїнством олії розторопші є наявність у її складі потужного гепатопротектора - силімарину, який надійно захищає гепатоцити (клітини печінки), сприяє їх регенерації, блокує розвиток запальних процесів у печінці, жовчному міхурі та жовчовивідних шляхах, підсилює вироблення жовчі та її відвід з організму. Саме цим обумовлене широке застосування олії розторопші у дієтичному харчуванні для профілактики та комплексного лікування цирозу печінки, гепатиту, холангіту, холецистохолангіту, дискінезії жовчовивідних шляхів, жовчнокам'яної хвороби тощо.Олія розторопші в харчовому раціоні застосовується для сприяння нормалізації обміну речовин, особливо ліпідного, профілактики та лікування атеросклерозу, інфарктів та інсультів, артеріальної гіпертонії, ішемічної хвороби серця, варикозного розширення вен завдяки здатності знижувати рівень холестерину в крові та підвищувати еластичність судин. Систематичне її вживання сприяє підвищенню імунітету. Олія розторопші ефективно бореться з ожирінням, сприяє поліпшенню перистальтики кишківника.
Вживання олії розторопші допомагає покращити зір, зміцнити сітківку ока, робить її міцнішою та еластичнішою. Олія розторопші сприяє швидкому загоюванню ран і затягуванню опіків без утворення грубого рубця, сприяє регенерації шкіри, захищає її від передчасного старіння, запобігає появі на шкірі «судинних зірочок», нормалізує секреторну функцію сальних залоз шкіри, підсилює циркуляцію крові та лімфи в підшкірно-жировому шарі, перешкоджаючи утворенню целюлітних відкладень.Рекомендовано порадитися з лікарем.
Спосіб вживання: дорослим та дітям від 12 років по 1 чайній ложці (або саше) за 30 хвилин до їжі, не запиваючи, двічі на добу. Можна додавати олію у холодні страви з овочами. Не можна підігрівати олію або жарити на ній. Термін вживання:3-4 тижні. В подальшому термін вживання узгоджувати з лікарем. Протипоказання: особиста чутливість до компонентів. Застереження: не перевищувати рекомендовану добову дозу, не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.Поживна цінність рекомендованої щоденної кількості, 2 ч ложки(саше), 9,15 г: жири - 9,1 г.
Калорійність рекомендованої щоденної кількості, 2 ч ложки(саше), 9,15 г: 84,4 кКал/353,5 кДж.
Умови зберігання : у сухому, захищеному від світла , недоступному для дітей місці, при температурі від 5°С до 20°С. Форма випуску: пляшки з темного скла або флакони з пластмаси місткістю 50, 100, 150, 200, 250, 500 мл. Саше пакети (8-10г).Не є лікарським засобом.
Без ГМО.
Строк придатності: 18 місяців.Після відкривання флакона зберігати у холодильнику за температури (4 ±2) °С не більше 2 тижнів.
ТУ У 10.8-39489502-001:2014
Виробник: ТОВ «ТК ЕКООИЛ», 02088, Україна, м. Київ, вул. Є. Харченко, 55; 098-621-22-24, E-mail: [email protected]; www.ecooil.kiev.ua; адреса потужностей виробництва: 07452, Київська обл., Броварський р-н, с. Зоря, вул. Гагаріна, 36; 08304, Київська обл., м. Бориспіль, вул. Завокзальна, 9В.Увага! Інструкція до препарату на сайті має інформаційне значення. Перед застосуванням ознайомтесь з інструкцією виробника!